iets te vieren? samen aan tafel !!!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om feestelijke momenten aan tafel te vieren, samen met hun familie, vrienden of collega's. Vintage Servies Huren heeft alles in huis om van de tafel al een feest op zich te maken. Lunches, brunches, diners en High Tea's. U kunt bij ons luxe servies huren voor het smakelijk dekken van uw tafel of buffet voor gezelschappen van 10 tot wel 150 personen. 

High Tea Servies

samen smakelijk tafelen, het hele jaar door

Ons vintage servies is inzetbaar voor elke feestelijke gebeurtenis waarbij gegeten en gedronken wordt. In de donkere herfst- en wintermaanden zet u met ons brocante servies het voorjaar alvast op tafel. In het voorjaar en 's zomers is niet alleen uw tuin, maar ook uw (tuin)tafel bezaaid met bloemen.

 

Luxe Servies Huren
High Tea Servies
High Tea Servies

luxe vintage servies, voor alle gelegenheden

Ons brocante servies komt natuurlijk helemaal tot haar recht tijdens een high tea , maar ook voor een kraamfeest, een verjaardag  een bruiloft  of diner  heeft Vintage Servies Huren alle items in huis die van uw tafel op zich al een feest kunnen maken.  

 

Met ons prachtige porselein op uw tafel of buffet zult u uw gasten aangenaam verrassen. De gerechten die u tijdens uw party serveert smaken extra lekker wanneer ze worden opgediend op servies dat met zorg, liefde en aandacht is gemaakt. 

High Tea Servies

informatie, advies, prijzen en mogelijkheden

Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw feestelijk gedekte tafel? Kijk eens naar onze basissets, waarmee wij u wellicht op weg helpen. Deze sets zijn natuurlijk aan te vullen met losse items, die u ook zonder basisset kunt bestellen. De verhuurprijzen zijn inclusief afwassen, want dat doen wij.

U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen (veeg-schoon). Wilt u het transport door ons laten verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Voor meer informatie, advies, een offerte of een bestelling kunt u telefonisch, per email en via ons contactformulier contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

bruiloft

High Tea Party

Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers? Romantisch servies op het buffet tijdens uw receptie

High Tea

Brocante Servies

High tea of afternoon tea. Daar voelt ons brocante servies zich natuurlijk helemaal op haar plaats

verjaardag

Servies Huren

Grote en ook kleinere mensen kunnen extra feestelijk verjaren aan een prachtig gedekte tafel.

lunch /diner

Servies Huren

Ook voor het serveren van warme gerechten heeft Vintage Servies Huren alles in huis. .