servies huren - bestellen, betaling en party service


offerte en bevestiging

Wanneer u ons vintage servies wilt huren, neem dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen sturen wij u een offerte. Bent u hiermee akkoord, dan ontvangt u van ons een bevestiging die wij graag voor akkoord ondertekend retour ontvangen. 

Bijzonder Servies Huren

betaling

Na ontvangst van uw ondertekende bevestiging sturen wij u een factuur voor het bedrag van de gehuurde items, de bezorgkosten en de borgsom. Uw betaling dient op de dag van uw evenement op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

Servies Huren Babyshower

party service

In de bevestiging hebben wij ook een datum, plaats en tijd met u afgesproken waarop we de door u bestelde items bezorgen en weer ophalen. We nemen zowel bij brengen als ophalen samen met u alles door om te checken of er niets ontbreekt of beschadigd is. Servies dient van etensresten te zijn ontdaan wanneer we het ophalen. 


borgsom

Hebben wij de items compleet en onbeschadigd van u retour ontvangen, dan storten wij de borgsom direct terug op uw rekening. Bij vermissing en/of beschadiging brengen wij 4 x de huurprijs van het betreffende item in mindering op de borgsom. 

Servies Huren Vintage