Sjiek Servies Huren

voor High Tea, lunch, diner of bruiloft

Ouderwets Servies Huren

Vintage Servies Huren uit Muiden verhuurt sjiek serviesgoed voor alle gelegenheden. Ons servies bestaat uit en spannende mix van verschillend antiek servies, dat uitstekend bij elkaar past. Het serviesgoed dat wij verhuren kent u waarschijnlijk wel. Het stond bijvoorbeeld bij oma in de vitrinekast en werd alleen gebruikt op hoogtijdagen. 

 

Sjiek servies huren
sjiek servies huren

Sjiek servies huren voor groot gezelschap

Er is gelukkig veel van dit prachtige porseleinen serviesgoed bewaard gebleven. Maar zo'n servies is meestal geschikt voor gezelschappen tot zo'n 12 personen en vaak niet meer compleet.

Vintage Servies Huren heeft voor een sjiek gedekte tafel  voor grotere gezelschappen de oplossing gevonden. We maken een smakelijke mix & match van verschillende onderdelen die uitstekend bij elkaar passen. Zo kunt u uw tafel en buffet feestelijk dekken voor gezelschappen tot wel 150 personen.

Dit bijzondere servies is bij uitstek geschikt voor een high tea, maar komt ook helemaal tot haar recht bij een diner, op een romantische bruiloft, een receptie of een babyshower.  

sjiek servies huren prijs

Ouderwets Servies Huren

Op onze prijslijst kunt u vinden wat u zoal aan antiek servies en glaswerk bij Vintage Servies Huren kunt bestellen. U kunt het servies zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Desgewenst zorgen wij voor transport. Transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tussen uw locatie en de onze (Muiden). Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

uw eigen servies aanvullen

Ouderwets Servies Huren

Beschikt u zelf over ouderwets servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet, maar is dat niet voldoende voor het gezelschap dat u wilt uitnodigen?  U kunt uw eigen servies aanvullen met de items van Vintage Servies Huren. Onze eclectische mix van antiek servies past bijvoorbeeld uitstekend bij uw witte of crème-kleurige servies. 


Ouderwets Servies Huren

meer informatie, advies, offerte en contact

Bij Vintage Servies Huren kunt u geen online bestelling plaatsen. Wel kunt u via het contactformulier op onze website uw wensen doorgeven. U kunt ons natuurlijk ook even bellen. We kunnen u aan de hand van uw plannen ook goed adviseren over wat u nodig heeft. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst. 

Ouderwets Servies Huren
Ouderwets Servies Huren