High Tea of Afternoon Tea

High Tea Servies

sfeervolle high tea party organiseren

Een mooie High Tea party draait niet alleen om de thee en gerechten die op tafel komen. Het gaat 'm vooral ook om de sfeer. De juiste "toon" kunt u al snel zetten door uw tafel of buffet te dekken met ons prachtige vintage servies. Thee- en koffiekopjes, thee- en koffiepotten, bordjes, etagères, suikerpotten en melkkannen, botervloten en serveerschalen .... Zelfs onze theelepels en suikerschepjes zijn helemaal "in stijl".  Met een tafel of buffet gedekt met ons luxe servies komen uw gasten direct in de juiste stemming.

ons vintage servies huren

High Tea Servies

 Wilt u de juiste sfeer creëren tijdens uw High Tea party, huur dan al het nodige servies bij Vintage Servies Huren. Weet u niet precies wat u nodig heeft, dan helpen wij u graag op weg. Kijk bijvoorbeeld eens naar de samenstelling van onze basisset voor een High Tea. U kunt natuurlijk ook zelf een keuze maken uit de beschikbare losse items. Advies nodig? Neem contact op. Aan de hand van de grootte van uw gezelschap en uw menu doen wij een passend voorstel.

De verhuurprijzen zijn inclusief het doen van de afwas. Die doen wij. U kunt het servies ontdaan van alle etensresten (veeg-schoon) aan ons teruggeven.  

U kunt het door u bestelde servies zelf bij ons ophalen en weer terugbrengen. Heeft u liever dat wij komen brengen en weer ophalen? Ook dat is mogelijk. 

contactinformatie

Wilt u meer weten over het huren van ons luxe, brocante servies? Neem gerust eens contact op. U kunt ons bellen, een email sturen of het formulier invullen.

Servies Huren High Tea
Servies Huren High Tea
Servies Huren High Tea