trouwen en bruiloft

Gaat u trouwen of wilt u een bruiloft vieren, dan zijn er talloze mogelijkheden om ons vintage servies te huren voor de ontvangst van uw gasten of een privé moment met familie of vrienden. Ontbijt, lunch, receptie en besloten diner .. uw tafel of buffet dekken met ons vintage servies brengt alle genodigden meteen in de juiste sfeer.

Servies Huren Trouwen

uw bruidstaart en ons brocante servies

Het aansnijden van de bruidstaart: een feestelijk en belangrijk moment tijdens uw huwelijksdag. Aan het uitzoeken van de taart heeft u waarschijnlijk veel aandacht besteed. Serveer uw heerlijke en prachtige taart dan ook met aandacht uit en gebruik daarvoor ons romantische vintage servies

zoet of zout - geserveerd op vintage servies

Ontvang uw gasten in stijl door koffie en thee met iets lekkers, maar ook broodjes, borrelhapjes en kleine snacks te serveren op het prachtige porselein van Vintage Servies Huren. 

Servies Huren Trouwen
Servies Huren Trouwen
Servies Huren Trouwen

trouwen - ontbijt bij de bruid thuis

Start deze belangrijke dag met een goed en feestelijk ontbijt bij de bruid thuis of op een bijzondere locatie. Aan een romantisch gedekte tafel komt iedereen in de stemming en kunt u de nodige energie opdoen voor de dag die komen gaat. Ons vintage servies komt bij zo'n speciaal ontbijt uitstekend tot haar recht.

romantisch tafelen op uw huwelijksdag

Ook voor een feestelijk gedekte tafel voor een romantisch diner kunt u servies huren bij Vintage Servies Huren. Van amuse naar voorgerecht, van hoofdgerecht tot dessert en natuurlijk kunt u afsluiten met een kopje koffie of thee dat geheel in stijl, in het prachtige porselein van Vintage Servies Huren, geserveerd wordt. De mix en match van ons prachtige brocante servies zal in elk geval zorgen voor een sfeervol gedekte tafel.