· 

Geslaagde Kerstbrunch

Kerstbrunch of High Tea

Liz en Peter organiseerden thuis, in klein gezelschap, een heerlijke Kerstbrunch. Ze hadden gebruik gemaakt van onze speciale Kerst aanbieding en daar wat items aan toegevoegd zoals een extra etagère, servetringen en messenleggers. 

Liz: "normaal gesproken organiseren we tijdens de Kerstdagen een uitgebreid diner voor een mannetje of 12. Dat zat er in verband met de lock down dit jaar weer niet in. Om toch even feestelijk te kunnen  tafelen hebben we met onze kinderen gebruncht op 1e Kerstdag. Eigenlijk was het een High Tea. Maar die kun je dus prima als brunch serveren. Het servies en glaswerk van Vintage Servies Huren zorgde absoluut voor een feestelijke toegevoegde waarde. Een aanrader wanneer je een keer feestelijk en luxe wilt tafelen."

Reactie schrijven

Commentaren: 0