Lunch en brunch · 05. mei 2020
Moederdag hoeft niet minder feestelijk te zijn omdat we thuis moeten blijven. Maak het thuis extra gezellig. Verras moeder met een heerlijk ontbijt, een lunch of een brunch en schuif met het hele gezin aan aan een feestelijk gedekte tafel. Voor Moederdag hebben wij een speciale aanbieding.

High Tea · 08. februari 2020
Neem een voorschot op het voorjaar en zet de bloemetjes op tafel. Buiten wil het nog niet lukken. Maar binnen kunt u alvast een fleurig feestje vieren.

Etagere · 25. december 2019
Een etagère is DE uitkomst voor het feestelijk presenteren van allerlei verschillende hapjes. Zeker wanneer je weinig ruimte hebt op je tafel of buffet biedt deze klassieker een uitkomst. Denk hierbij niet alleen aan een High Tea. Ook tijdens een nieuwjaarsreceptie of bruiloftsfeest verricht dit feestelijke stuk serviesgoed uitstekend werk.

High Tea · 13. december 2019
Brexit? Niet voor Vintage Servies Huren. Wat ons betreft is er niks mis met de samenwerking tussen Engeland en de rest van Europa.

Diner · 08. december 2019
Vintage Servies Huren gaat weer zorgen voor een schitterend gedekte tafel op Paleis Soestdijk. Dit keer niet in de kassen maar in de grote dinerzaal.

Kerstdiner · 07. november 2019
Vroeg donker. Lekker naar binnen. Drankje, hapje en dan bijzonder aan tafel. Voor een echt knus ingedekte tafel of buffet levert Vintage Servies Huren alle nodige items. Een High Tea of een Kerstdiner. Lunch, brunch, bruiloft of receptie. U vraagt, wij dekken de tafel en doen de afwas.

Diner · 13. oktober 2019
Private Dining en modeshow. Ons vintage servies zorgt bij alle evenementen voor een feest op tafel.

High Tea · 09. juni 2019
Een etagère mag tijdens een mooie High Tea Party natuurlijk niet ontbreken op je tafel of buffet. Vintage Servies Huren levert heel bijzondere etagères. Omdat ze niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn maken we ze zelf. Voor het maken van een etagere selecteren we een aantal bij elkaar passende borden en bordjes, die we voorzichtig een beetje aanpassen. Samenvoegen en .... een bijzondere, smaakvolle, vintage etagère !!!

Diner · 12. mei 2019
https://demaaltuin.nl/. Een prachtig concept waaraan Vintage Servies Huren graag medewerking verleent.

High Tea tuinfeest · 19. april 2019
Servies huren voor een fantastisch tuinfeest. Ontbijt, lunch, brunch. High Tea borrel of diner. Antiek bloemetjesservies huren voor alle gelegenheden bij Vintage Servies Huren

Meer weergeven