Eindejaarsfeesten
Kerstdiner · 26. september 2023
Met dit mooie najaarsweer denk je waarschijnlijk nog niet aan je kerstdiner of nieuwjaarsborrel. Maar pas op, de pepernoten liggen al in de schappen ...

klantfoto 21 diner
Diner · 16. september 2023
Vintage Servies Huren voor je 21-diner. Weer een mooi voorbeeld van een smaakvol gedekte tafel. Neem gerust eens contact op als je belangstelling hebt. We kunnen je goed adviseren en doen je graag eens een voorstel. Eet smakelijk.

High Tea in de tuin
High Tea · 17. augustus 2023
Bijpraten na de vakantie. Nu kan dat nog buiten. Even wat kiekjes van een High Tea in de tuin. En in de koude donkere maanden ga je natuurlijk lekker naar binnen.

Klantfoto babyshower Zaar
Babyshower · 14. augustus 2023
Babyshower voor Zaar Goedemans. Als locatie koos zij voor een mooie loft in Amsterdam. En op de tafels stond natuurlijk ons prachtige, romantische vintage servies.

Nazomeren
High Tea tuinfeest · 06. augustus 2023
Als we de weersvoorspellingen mogen geloven kunnen we binnenkort weer buiten eten. Dat wordt een heerlijke nazomer in je tuin.

bloemetjesservies
High Tea · 22. juli 2023
Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Gebruik je ons vintage servies, dan staan die in elk geval op het menu.

Organiseer zelf een High Tea
High Tea · 09. juli 2023
Zelf een High Tea organiseren. Zo moeilijk is dat niet. We hebben prachtig servies voor het aankleden van je tafel of buffet. En ook een paar leuke tips voor de gerechtjes.

Klantfoto - tuinfeest
High Tea tuinfeest · 15. juni 2023
De zomer is nu echt begonnen. Alles groeit en bloeit, de temperaturen zijn heerlijk. Pak je kans voor het organiseren van een etentje in de tuin. Zet de bloemetjes op tafel.

Klantfoto - verjaardagsdiner
Diner · 05. maart 2023
Bereikt iemand de respectabele leeftijd van 85, dan mag daar wel een extra feestelijk tintje aan gegeven worden. Organiseer een sjiek diner voor de jarige.

Klantfoto - vorstelijke tafels
Diner · 19. februari 2023
Met ons vintage servies kun je allerlei sferen creëren. Van romantisch tot landelijk, van lieflijk tot sjiek. Charissa heeft gekozen voor "vorstelijk".

Meer weergeven