Afwassen Verboden
Kerstdiner · 29. november 2022
Antiek servies is kwetsbaar. De decoraties zijn vaak met de hand aangebracht. Ze zijn niet bestand tegen hoge temperaturen, agressieve schoonmaakmiddelen of een schrobbeurt.

Vintage schaaltjes
Diner · 27. november 2022
Kleine glazen schaaltjes. Je zult er misschien niet snel aan denken wanneer je servies zoekt voor je diner, High Tea, lunch of brunch. Maar ze zijn prachtig. En o zo handig.

Kopje zoekt Schoteltje
High Tea · 19. november 2022
Na een groot en geslaagd verjaardagsfeest mogen alle kopjes en schoteltjes elkaar weer opzoeken. Dit keer maar liefst 130 sets. Gelukkig zijn we niet vies van een beetje puzzelen ....

Klantfoto - Opening
Receptie · 06. november 2022
Je tentoonstelling, winkel of nieuwe zaak kun je feestelijk openen met een smaakvolle buffettafel. Ons vintage servies leent zich daar uitstekend voor.

Kerstservies huren
Kerstdiner · 30. oktober 2022
Voor een sfeervol gedekte tafel voor je kerstdiner kun je terecht bij Vintage Servies Huren. We hebben alles in huis om van je tafel of buffet een warm en feestelijk geheel te maken.

High Tea Tijd
High Tea · 25. oktober 2022
De dagen worden korter. Tijd voor warme drankjes en gezelligheid binnenshuis. Organiseer eens een High Tea of Afternoon Tea. Voor al het nodige serviesgoed kun je bij Vintage Servies Huren terecht.

Klantfoto - taartmoment
Bruiloft · 11. oktober 2022
Hugo en Adem bereiden met veel plezier het taartmoment van hun bruiloft voor. Ze maakten een mooi buffet met romantische kop en schotels, gebakbordjes, kristallen flutes en waterglazen. Het buffet fonkelt je tegemoet.

Klantfoto - diner van Sharai
Diner · 03. oktober 2022
Een feestelijk gedekte tafel voor het 3-gangen diner van Sharai.

Romantische Bruiloft
Bruiloft · 08. augustus 2022
Wil je een romantische trouwdag, zet de puntjes dan op de "i" en style de tafels of het buffet af met dit romantische serviesgoed en glaswerk.

Geslaagde Kerstbrunch
Lunch en brunch · 29. december 2021
Een feestelijk gedekte tafel en een geslaagde Kerstbrunch. Of was het een High Tea ?? Liz en Peter, bedankt voor het toesturen van de foto's. Een mooi voorbeeld van hoe je ook voor een klein gezelschap flink kunt uitpakken

Meer weergeven