Diner · 13. oktober 2019
Private Dining en modeshow. Ons vintage servies zorgt bij alle evenementen voor een feest op tafel.
High Tea · 09. juni 2019
Een etagère mag tijdens een mooie High Tea Party natuurlijk niet ontbreken op je tafel of buffet. Vintage Servies Huren levert heel bijzondere etagères. Omdat ze niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn maken we ze zelf. Voor het maken van een etagere selecteren we een aantal bij elkaar passende borden en bordjes, die we voorzichtig een beetje aanpassen. Samenvoegen en .... een bijzondere, smaakvolle, vintage etagère !!!
Diner · 12. mei 2019
https://demaaltuin.nl/. Een prachtig concept waaraan Vintage Servies Huren graag medewerking verleent.
High Tea tuinfeest · 19. april 2019
Servies huren voor een fantastisch tuinfeest. Ontbijt, lunch, brunch. High Tea borrel of diner. Antiek bloemetjesservies huren voor alle gelegenheden bij Vintage Servies Huren
07. april 2019
Paasservies. Bloemetjes servies op uw tafel. De zomer is in aantocht! Dek uw tafel binnen of buiten met brocante servies van Vintage Servies Huren. Voor gezelschappen van 10-175 personen. Ontbijt, lunch, brunch, High Tea en diner.
20. maart 2019
Ons servies verblijft vanaf vandaag een paar weekjes bij https://demaaltuin.nl/. In de kassen van Paleis Soestdijk voelt het zich helemaal thuis.
Kerstdiner · 29. december 2018
Wat leuk dat er zoveel belangstelling is voor ons luxe servies. De Kerstfeesten zijn achter de rug. Op naar de Nieuwjaarsfeestjes en de High Tea's die de donkere maanden na de feestdagen zo lekker kunnen opfleuren.
Kerstdiner · 12. december 2018
Wat ontzettend leuk dat er zoveel belangstelling is voor ons prachtige servies.
High Tea Servies · 14. oktober 2018
High Tea Servies. Mooie uitbreiding van onze grote collectie brocante servies.
High Tea · 28. september 2018
High Tea middag in Amstelveen. Ibis Hotel Amsterdam West trakteerde bewoners en mantelzorgers op een genoeglijke middag. Alle tafels werden vol gedekt met het nostalgische servies van Vintage Servies Huren

Meer weergeven