Romantisch Servies voor je Bruiloft
Bruiloft · 08. augustus 2022
Heb je een romantische trouwdag voor ogen, zet de puntjes dan op de "i" en style de tafels of het buffet af met dit romantische serviesgoed en glaswerk. Voor een romantische bruiloft kun je ons bijzondere servies inzetten tijdens een taartmoment, een receptie, lunch, brunch of diner.

Geslaagde Kerstbrunch
Lunch en brunch · 29. december 2021
Een feestelijk gedekte tafel en een geslaagde Kerstbrunch. Of was het een High Tea ?? Liz en Peter, bedankt voor het toesturen van de foto's. Een mooi voorbeeld van hoe je ook voor een klein gezelschap flink kunt uitpakken

Kerstservies huren speciale aanbieding
Kerstdiner · 19. december 2021
Kerstservies huren voor 4 personen. In verband met de lockdown blijven we deze Kerst weer thuis. Meestal met een klein gezelschap. Maak het thuis extra gezellig. Voor een speciale prijs kunt u bij ons terecht voor het huren van bijzonder en sfeervol servies.

High Tea op locatie
High Tea · 20. oktober 2021
High Tea voor 200 personen op locatie

In the spotlights - Teatips
High Tea Servies · 16. oktober 2021
High Tea Servies. Verborgen schatten in de spotlights. Teatips.

Lunch en brunch · 05. mei 2020
Moederdag hoeft niet minder feestelijk te zijn omdat we thuis moeten blijven. Maak het thuis extra gezellig. Verras moeder met een heerlijk ontbijt, een lunch of een brunch en schuif met het hele gezin aan aan een feestelijk gedekte tafel. Voor Moederdag hebben wij een speciale aanbieding.

High Tea · 08. februari 2020
Neem een voorschot op het voorjaar en zet de bloemetjes op tafel. Buiten wil het nog niet lukken. Maar binnen kunt u alvast een fleurig feestje vieren.

Etagere · 25. december 2019
Een etagère is DE uitkomst voor het feestelijk presenteren van allerlei verschillende hapjes. Zeker wanneer je weinig ruimte hebt op je tafel of buffet biedt deze klassieker een uitkomst. Denk hierbij niet alleen aan een High Tea. Ook tijdens een nieuwjaarsreceptie of bruiloftsfeest verricht dit feestelijke stuk serviesgoed uitstekend werk.

High Tea · 13. december 2019
Brexit? Niet voor Vintage Servies Huren. Wat ons betreft is er niks mis met de samenwerking tussen Engeland en de rest van Europa.

Diner · 08. december 2019
Vintage Servies Huren gaat weer zorgen voor een schitterend gedekte tafel op Paleis Soestdijk. Dit keer niet in de kassen maar in de grote dinerzaal.

Meer weergeven