Klantfoto - verjaardagsdiner
Diner · 05. maart 2023
Een verjaardag mag altijd gevierd worden. Maar bereikt iemand de respectabele leeftijd van 85, dan mag daar wel een extra feestelijk tintje aan gegeven worden.

Klantfoto - vorstelijke tafels
Diner · 19. februari 2023
Met ons vintage servies kun je allerlei sferen creëren. Van romantisch tot landelijk, van lieflijk tot sjiek. Charissa heeft gekozen voor "vorstelijk". Aan zo'n tafel wil toch iedereen aanschuiven?

Hello Baby
Babyshower · 25. januari 2023
Wordt er in je omgeving een baby verwacht of is er net eentje geboren? Dat is natuurlijk een feestje waard. Organiseer een babyshower of kraamfeest. Ons romantische servies past helemaal in het plaatje.

Proost op 2023
Receptie · 22. december 2022
Wij wensen iedereen alvast een gelukkig en gezond 2023. Wil je het nieuwe jaar klinkend en twinkelend inluiden dan helpen wij je daar graag bij.

Servies voor je Nieuwjaarsfeest
Diner · 19. december 2022
Nodig je geliefden uit om het nieuwe jaar te vieren. Samen tafelen geeft jullie de gelegenheid om eens rustig bij te praten en de toekomstplannen door te nemen.

Plan je Bruiloft
Bruiloft · 10. december 2022
De feestdagen zijn voor veel aanstaande bruidsparen een uitgelezen periode om eens goed na te denken over de invulling van hun bruiloft. Tip: vergeet het servies niet.

Afwassen Verboden
Kerstdiner · 29. november 2022
Antiek servies is kwetsbaar. De decoraties zijn vaak met de hand aangebracht. Ze zijn niet bestand tegen hoge temperaturen, agressieve schoonmaakmiddelen of een schrobbeurt.

Vintage schaaltjes
Diner · 27. november 2022
Kleine glazen schaaltjes. Je zult er misschien niet snel aan denken wanneer je servies zoekt voor je diner, High Tea, lunch of brunch. Maar ze zijn prachtig. En o zo handig.

Kopje zoekt Schoteltje
High Tea · 19. november 2022
Na een groot en geslaagd verjaardagsfeest mogen alle kopjes en schoteltjes elkaar weer opzoeken. Dit keer maar liefst 130 sets. Gelukkig zijn we niet vies van een beetje puzzelen ....

Klantfoto - Opening
Receptie · 06. november 2022
Je tentoonstelling, winkel of nieuwe zaak kun je feestelijk openen met een smaakvolle buffettafel. Ons vintage servies leent zich daar uitstekend voor.

Meer weergeven