High Tea

Kopje zoekt Schoteltje
High Tea · 19. november 2022
Na een groot en geslaagd verjaardagsfeest mogen alle kopjes en schoteltjes elkaar weer opzoeken. Dit keer maar liefst 130 sets. Gelukkig zijn we niet vies van een beetje puzzelen ....

High Tea Tijd
High Tea · 25. oktober 2022
De dagen worden korter. Tijd voor warme drankjes en gezelligheid binnenshuis. Organiseer eens een High Tea of Afternoon Tea. Voor al het nodige serviesgoed kun je bij Vintage Servies Huren terecht.

High Tea op locatie
High Tea · 20. oktober 2021
High Tea voor 200 personen op locatie

High Tea · 08. februari 2020
Neem een voorschot op het voorjaar en zet de bloemetjes op tafel. Buiten wil het nog niet lukken. Maar binnen kunt u alvast een fleurig feestje vieren.

High Tea · 13. december 2019
Brexit? Niet voor Vintage Servies Huren. Wat ons betreft is er niks mis met de samenwerking tussen Engeland en de rest van Europa.

High Tea · 09. juni 2019
Een etagère mag tijdens een mooie High Tea Party natuurlijk niet ontbreken op je tafel of buffet. Vintage Servies Huren levert heel bijzondere etagères. Omdat ze niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn maken we ze zelf. Voor het maken van een etagere selecteren we een aantal bij elkaar passende borden en bordjes, die we voorzichtig een beetje aanpassen. Samenvoegen en .... een bijzondere, smaakvolle, vintage etagère !!!

High Tea · 28. september 2018
High Tea middag in Amstelveen. Ibis Hotel Amsterdam West trakteerde bewoners en mantelzorgers op een genoeglijke middag. Alle tafels werden vol gedekt met het nostalgische servies van Vintage Servies Huren

High Tea · 26. september 2018
Op naar Amstelveen voor het bezorgen van ons servies voor een High Tea voor 50 personen

High Tea · 16. september 2018
High Tea tuinfeest in Purmerend. Lange tuintafels gedekt met het brocante servies van Vintage Servies Huren