High Tea

High Tea in de tuin
High Tea · 17. augustus 2023
Bijpraten na de vakantie. Nu kan dat nog buiten. Even wat kiekjes van een High Tea in de tuin. En in de koude donkere maanden ga je natuurlijk lekker naar binnen.

bloemetjesservies
High Tea · 22. juli 2023
Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Gebruik je ons vintage servies, dan staan die in elk geval op het menu.

Organiseer zelf een High Tea
High Tea · 09. juli 2023
Zelf een High Tea organiseren. Zo moeilijk is dat niet. We hebben prachtig servies voor het aankleden van je tafel of buffet. En ook een paar leuke tips voor de gerechtjes.

Kopje zoekt Schoteltje
High Tea · 19. november 2022
Na een groot en geslaagd verjaardagsfeest mogen alle kopjes en schoteltjes elkaar weer opzoeken. Dit keer maar liefst 130 sets. Gelukkig zijn we niet vies van een beetje puzzelen ....

High Tea Tijd
High Tea · 25. oktober 2022
De dagen worden korter en we blijven steeds vaker liever binnen. Organiseer eens een High Tea of Afternoon Tea. Voor al het nodige serviesgoed kun je bij Vintage Servies Huren terecht.

High Tea op locatie
High Tea · 20. oktober 2021
High Tea voor 200 personen op locatie

High Tea · 08. februari 2020
Neem een voorschot op het voorjaar en zet de bloemetjes op tafel. Buiten wil het nog niet lukken. Maar binnen kunt u alvast een fleurig feestje vieren.

High Tea · 13. december 2019
Brexit? Niet voor Vintage Servies Huren. Wat ons betreft is er niks mis met de samenwerking tussen Engeland en de rest van Europa.

High Tea · 09. juni 2019
Een etagère mag tijdens een mooie High Tea Party natuurlijk niet ontbreken op je tafel of buffet. Vintage Servies Huren levert heel bijzondere etagères. Omdat ze niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn maken we ze zelf. Voor het maken van een etagere selecteren we een aantal bij elkaar passende borden en bordjes, die we voorzichtig een beetje aanpassen. Samenvoegen en .... een bijzondere, smaakvolle, vintage etagère !!!

High Tea · 28. september 2018
High Tea middag in Amstelveen. Ibis Hotel Amsterdam West trakteerde bewoners en mantelzorgers op een genoeglijke middag. Alle tafels werden vol gedekt met het nostalgische servies van Vintage Servies Huren

Meer weergeven