Ons Vintage Servies

Bij Vintage Servies Huren kunt u bijzonder servies en glaswerk huren. Ons vintage servies bestaat uit onderdelen van luxe, antieke serviezen. Deze serviezen werden vroeger uit de pronkkast gehaald voor speciale gelegenheden zoals een Kerstdiner of een bruiloft

Alhoewel deze prachtige serviezen niet dagelijks werden gebruikt, gebeurt het niet vaak dat een antiek servies nog helemaal compleet is. 

De prachtige items die zijn overgebleven kunnen echter nog prima gebruikt worden door ze te mixen en matchen. En dat is wat wij doen. 

Vintage Servies
Vintage Servies Huren
Vintage Servies Huren

luxe klassiek servies - mix de matches

De items van ons vintage servies verschillen onderling van elkaar. Ze vertonen wel een aantal overeenkomsten waardoor ze prima met elkaar te combineren zijn. Alle stukken zijn gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. En natuurlijk zijn ze helemaal gaaf. Door deze matches met elkaar te mixen ontstaat er een smakelijk en spannend geheel. Een feest op elke tafel of buffet.

Vintage Servies Huren

vintage servies huren

Uw tafel of buffet dekken voor een speciale gelegenheid is geen dagelijkse kost. Luxe serviesgoed en kristallen glaswerk is kostbaar in aanschaf en heeft u waarschijnlijk niet of niet voldoende in huis. Vintage servies huren is dan ook een uitstekende oplossing wanneer u eens feestelijk wilt tafelen met familie, vrienden en kennissen of zakelijke relaties.  U kunt voor het huren van luxe servies bij ons terecht voor lunches, brunches, diners en natuurlijk een High Tea voor gezelschappen van 10 tot wel 200 personen.

Vintage Servies
Vintage Servies Huren

prijzen en informatie

De prijzen voor het huren van ons servies kunt u op onze website vinden. Deze prijslijst geeft u ook een overzicht van wat wij zoal kunnen leveren.

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt, denk dan ook eens aan alternatieven. Een dessert hoeft niet perse in een schaaltje geserveerd te worden. Serveer een toetje of voorgerecht eens in een diep bord.

Hoe chique staat dat !! Wij denken graag met u mee.

 

Vintage Servies

Vintage Servies Huren - contact

Vragen staat vrij. Weet u niet precies wat u nodig heeft?  Neem gerust contact op, wij adviseren u graag. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend.

 

De prijzen voor verhuur zijn inclusief afwassen, want dat doen wij. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Indien gewenst zorgen wij voor transport

Servies Huren High Tea
High Tea Servies
High Tea Servies Huren