Vintage Servies - high tea en meer

vintage of brocante servies - servies met een verhaal

De term "vintage" staat voor een sfeer uit vervlogen tijden. Ook wordt de term wel gebruikt wanneer men "romantisch", "brocante servies", "tweedehands" of "antiek servies" bedoelt. 

Vintage of brocante servies is in elk geval oud en wordt tegenwoordig niet meer gemaakt. Vintage servies is bij uitstek geschikt voor het dekken van een tafel of buffet voor een high tea. Maar ook voor een bruiloft, babyshower, brunch of receptie leent een vintage servies zich uitestekend.

 

Het servies van Vintage Servies Huren

Ons vintage servies is van porselein en straalt vooral romantiek, nostalgie en luxe uit. We hebben geen complete serviezen, maar maken een mix en een goede match van mooie, gave items van bekende merken zoals Rosenthal, Royal Albert, Pirkenhammer, Mosa, Bavaria, Tsjechisch, Pools, Frans en Engels servies.

prachtige mix en match van luxe porseleinen serviezen

Servies Huren High Tea

In vervlogen tijden werd het "goede servies" vaak alleen gebruikt op hoogtijdagen. De rest van het jaar stond het te pronken in een speciale kast. Ondanks het feit dat deze prachtige serviezen meestal niet dagelijks werden gebruikt, gebeurt het niet vaak dat een antiek of oud porseleinen servies nog helemaal compleet is. Maar dat is geen reden om de prachtige items die wel zijn overgebleven niet meer te gebruiken, want door ze samen te brengen kunt u uw tafel of buffet verrassend inrichten.

Op onze zoektocht naar vintage servies houden wij rekening met een paar overeenkomsten waar de items aan moeten voldoen, zodat ze uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden en samen weer een prachtig geheel vormen. Zo zijn ze weer een feest op tafel en kunnen ze alsnog gebruikt worden waarvoor ze gemaakt zijn.

Servies Huren High Tea
Servies Huren High Tea
Servies Huren Receptie

vintage servies huren -party service

Uw tafel of buffet dekken voor een speciale gelegenheid is geen dagelijkse kost. Mooi serviesgoed van porselein is kostbaar in aanschaf en u zult het, net zoals in vroeger tijden gebruikelijk was, weinig gebruiken. Servies huren is dan ook een uitstekende oplossing wanneer u eens feestelijk wilt tafelen met familie, vrienden en kennissen of zakelijke relaties. Vintage Servies Huren komt de benodigde items bij u brengen en weer ophalen. En we doen ook de afwas.