romantisch bruiloft servies

Gaat u trouwen of wilt u een bruiloft vieren, dan zijn er talloze mogelijkheden om ons vintage servies te huren voor de ontvangst van uw gasten of een privé moment met familie of vrienden. Ontbijt, lunch, receptie en besloten diner. Uw tafel of buffet dekken met ons vintage servies brengt alle genodigden meteen in de juiste sfeer.

bruiloft servies huren
bruiloft servies huren

uw bruiloft en ons romantisch servies

Het aansnijden van de bruidstaart, de ontvangst van uw gasten, een romantische lunch of een feestelijk diner. Ons romantische servies zal op elk moment van de dag een passende sfeer brengen op uw tafel of buffet.

Luxe Servies Huren
Brocante Servies Huren
Servies Huren Bruiloft

bruiloft servies voor lunch, brunch, diner en receptie

Ook voor een feestelijk gedekte tafel voor een romantisch diner kunt u servies huren bij Vintage Servies Huren. Van amuse naar voorgerecht, van hoofdgerecht tot dessert. Natuurlijk kunt u afsluiten met een kopje koffie of thee dat geheel in stijl, in het prachtige porselein van Vintage Servies Huren, geserveerd wordt. De mix en match van ons bijzondere brocante servies zorgt voor een sfeervol gedekte tafel. 

Luxe Servies Huren

prijzen, informatie en contact

De prijzen voor het huren van ons servies kunt u op onze website vinden. Kijk ook eens naar onze voorstellen voor een basisset, die u naar believen kunt aanvullen met losse items. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact op, wij adviseren u graag. 

De prijzen voor verhuur zijn inclusief afwassen, want dat doen wij. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Indien gewenst zorgen wij voor transport

Wilt u advies of een offerte ontvangen? U kunt ons telefonisch, per email en via het contactformulier bereiken.