laten bezorgen of zelf ophalen

We maken daar graag een voor u passende afspraak over.

Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende mogelijkheden en de eventuele kosten die daar aan verbonden zijn. 

bezorgkosten

Wilt u uw bestelling door ons laten bezorgen en ophalen, dan brengen wij bezorgkosten in rekening. Deze kosten berekenen we aan de hand van de opgave van ANWB routeplanner o.b.v. de afstand van Muiden naar uw adres en weer terug. De brandstofkosten berekenen wij aan u door. Voor de reistijd hanteren wij een uurtarief van € 32,50 inclusief BTW. Eventuele parkeerkosten op uw locatie worden aan u doorberekend. 

zelf ophalen en terugbrengen

In dit geval brengen we een borgsom van € 50,00 in rekening die u contant betaalt wanneer u de bestelling ophaalt. Komt alles weer onbeschadigd, compleet en op de afgesproken tijd terug, dan betalen we de borgsom direct terug (ook weer contant).

 

Kiest u voor deze optie, dan spreken we vooraf een datum en tijd met u af waarop u langs kunt komen.  

ritjes samen delen

U haalt uw bestelling zelf op in Muiden. Vintage Servies Huren komt alles na het feest weer bij u ophalen. 

In dit geval hoeft u de borgsom van € 50,00 niet te betalen.

Voor het ophalen brengen we wel kosten in rekening gebaseerd op de ANWB routeplanner (afstand en tijd). 

tip

Uit ervaring weten we dat de voorbereiding van een feestje meestal goed gepland wordt. Maar het opruimen schiet er qua planning nogal eens bij in. Weet u niet zeker of u uw bestelling op de afgesproken datum en tijd kunt terugbrengen? Kies dan voor de  optie "samen delen". 

 

We brengen de borgsom dan niet in rekening, maar wel de bezorgkosten voor 1 retourrit.

Deze kosten liggen waarschijnlijk lager dan de borgsom die we berekenen voor het te laat terugbrengen van uw bestelling.

High Tea Servies
High Tea Servies
High Tea Organiseren