overige kosten servies huren

De prijzen voor het huren van ons servies zijn inclusief het doen van de afwas. U krijgt de door u bestelde items netjes gesorteerd en verpakt in hanteerbare boxen aangeleverd. Alle items kunt u in dezelfde boxen weer bij ons afleveren. U mag alles veeg-schoon (ontdaan van alle etensresten) terugbrengen. Wij doen de afwas.

bezorgkosten

Wilt u uw bestelling door ons laten bezorgen en ophalen, dan brengen wij bezorgkosten in rekening. Deze kosten berekenen we aan de hand van de opgave van ANWB routeplanner o.b.v. de afstand van Muiden naar uw adres en weer terug. De brandstofkosten berekenen wij aan u door. Voor de reistijd hanteren wij een uurtarief van € 32,50 inclusief BTW. Eventuele parkeerkosten op uw locatie worden aan u doorberekend.

 

Wilt u het servies zelf komen ophalen en weer terug komen brengen? Dan berekenen wij natuurlijk geen bezorgkosten. Houd er wel rekening mee dat u alle items op z'n vroegst 1 dag voor uw evenement kunt komen ophalen en dat we ons servies uiterlijk 1 dag na uw evenement terug willen zien. 

High Tea Servies

event management

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw party, of geeft u de organisatie het liefst helemaal uit handen? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Vintage Servies Huren heeft ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en beschikt dan ook over de nodige know-how en een groot netwerk aan contacten. Van bedrijfsfeest tot verjaardag, van bruiloft tot jubileum. We organiseren alles tot in de puntjes en maken van elk evenement een feest. Voor het organiseren van uw evenement hanteren wij een uurtarief van € 35,00 inclusief BTW.


Luxe Servies Huren