High Tea Kopjes

Vintage Servies Huren uit Muiden heeft meer dan 200 high tea kopjes in de collectie. Onze high tea kopjes zijn gemaakt van porselein en voorzien van een floraal decor. Alhoewel de kopjes onderling verschillen, vertonen ze een aantal overeenkomsten waardoor ze uitstekend bij elkaar passen. 

High Tea Kopjes
High Tea Kopjes
High Tea Kopjes

speciaal geselecteerde High Tea kopjes

Al onze high tea kopjes zijn gemaakt van wit of roomwit porselein. Ze zijn voorzien van een floraal decor, ook aan de binnenkant van het kopje. Deze kleine kunstwerkjes zijn allemaal afgewerkt met een gouden of zilveren randje. Mix deze overeenkomsten, en er ontstaat een feestelijke en spannende match op uw tafel of buffet. Onze kop-en-schotels kunnen vanwege hun leeftijd wat gebruikssporen vertonen, maar zijn verder puntgaaf.

Servies Huren High Tea

High Tea kopjes en nog veel meer

Onze bijzondere en uitgebreide collectie vintage servies bestaat uit meer dan alleen kop-en-schotels. Ook voor koffiepotten en theepotten, borden en schalen in alle maten, etagères, tea-tips, vintage theelepels en overig serviesgoed kunt u bij Vintage Servies Huren terecht. 

Ons fraai gedecoreerde servies is overigens goed te combineren met een wit of crème-kleurig servies. Heeft u zelf zo'n basis in huis, dan kunt u deze aanvullen met servies van Vintage Servies Huren uit Muiden. Let daarbij wel even op het minimum tarief dat wij hanteren: € 50,00 per bestelling, exclusief bezorgkosten.

High Tea Etagere
High Tea Party
High Tea Party