vintage servies huren

Het dekken van een tafel of buffet voor een speciale gelegenheid is voor niemand dagelijkse kost. Luxe servies is kostbaar in aanschaf. Heeft u zelf niet voldoende serviesgoed in huis om voor al uw gasten feestelijk te kunnen dekken dan is servies huren de oplossing. 

Luxe Servies Huren

ons bijzondere servies

Vintage Servies Huren uit Muiden heeft een grote collectie bijzonder servies in huis voor het vieren van een bijzondere gelegenheid waarbij gegeten en gedronken moet worden.  

Onze collectie bestaat uit een smakelijke mix & match van antiek serviesgoed. Alhoewel de items onderling van elkaar verschillen vertonen ze een aantal overeenkomsten, waardoor ze samen een prachtig geheel vormen. Uw tafel of buffet wordt hiermee een feest op zich.

Vintage Servies Huren
Antiek Servies

servies huren voor High Tea, lunch, brunch of diner

Wij verhuren serviesgoed en glaswerk voor elke gelegenheid. De collectie is inmiddels zeer uitgebreid en alle items zijn gaaf. 

Inmiddels voorzien we gezelschappen tot meer dan 100 personen van prachtig vintage serviesgoed. Ondertussen verzamelen we gewoon verder.

Al het beeldmateriaal op onze website betreft items uit onze collectie. Hiermee krijgt u hopelijk een goede indruk van de sfeer die u met ons bijzondere servies op tafel kunt zetten.

Servies Huren
Servies Huren
Luxe Servies Huren

prijzen, advies en contact

Weet u niet precies wat u nodig heeft voor het feestelijk dekken van uw tafel of buffet? Neem gerust eens contact op, wij adviseren u graag. U kunt daarvoor het contactformulier invullen of ons even bellen.

Onze prijslijst geeft u een overzicht van wat wij zoal kunnen leveren. Onze verhuurprijzen zijn inclusief het doen van de afwas, want die doen wij.

Vintage Servies Huren hanteert een minimumtarief van € 50,00 per bestelling, exclusief eventuele bezorgkosten. 

bezorgen van uw bestelling

Wij leveren de door u bestelde items schoon en gesorteerd aan in stapelbare boxen met deksel. Het servies kunt u in deze boxen veeg-schoon teruggeven (ontdaan van alle etensresten).

Onze bezorgkosten worden berekend aan de hand van de ANWB routeplanner.

U kunt uw bestelling ook zelf komen ophalen en terugbrengen in Muiden.  In dat geval brengen wij een borgsom in rekening van € 50,00. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.

Luxe Servies Huren