vintage servies huren

Het dekken van een tafel of buffet voor een speciale gelegenheid is voor niemand dagelijkse kost. Luxe servies is kostbaar in aanschaf. Waarschijnlijk heeft u zelf niet voldoende serviesgoed in huis om uw tafel voor al uw gasten feestelijk te kunnen dekken. Servies huren is daarom een uitstekende oplossing wanneer u een feestelijk diner, een High Tea, brunch of lunch wilt organiseren voor een groot gezelschap.

Luxe Servies Huren

servies huren voor High Tea, lunch, brunch of diner

Bij Vintage Servies Huren kunt u terecht wanneer u luxe servies nodig heeft voor het aankleden van uw tafel of buffet. Wij leveren een eclectische mix van luxe, antiek porselein. Alhoewel de items onderling van elkaar verschillen vertonen ze een aantal overeenkomsten, waardoor ze samen een prachtig geheel vormen. Met ons vintage servies  kunt u uw tafel of buffet smakelijk dekken voor gezelschappen van 10 tot wel 150 personen.

Servies Huren
Servies Huren
Luxe Servies Huren

meer informatie, prijzen, advies en contact

Weet u niet precies wat u nodig heeft voor het feestelijk dekken van uw tafel of buffet? Neem gerust eens contact op, wij adviseren u graag. Kijk ook eens naar de basissets die we hebben samengesteld. U kunt deze sets natuurlijk aanvullen met losse items

U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en terugbrengen. Wij leveren de door u bestelde items schoon en gesorteerd aan in stapelbare boxen met deksel. Het servies kunt u in deze boxen veeg-schoon terugbrengen (ontdaan van alle etensresten). Onze verhuurprijzen zijn inclusief het doen van de afwas, want die doen wij.

Laat u het transport liever aan ons over? Ook dat is mogelijk. Wij brengen hiervoor wel transportkosten in rekening. 

Luxe Servies Huren