Zo huurt u Vintage Servies

Servies huren bij Vintage Servies Huren gaat heel gemakkelijk. Neem telefonisch of per email contact met ons op en vertel ons wat u wilt bestellen. U ontvangt binnen 1 werkdag van ons een vrijblijvende offerte. Wij hanteren een minimumprijs van € 50,00 per bestelling, exclusief eventuele bezorgkosten.


offerte en bevestiging

Bent u akkoord met onze offerte, dan ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. In de bevestiging nemen we ook de datum en tijd (en eventueel plaats) voor levering van de door u bestelde items op. 

Vintage Servies Huren

betaling

Na ontvangst van uw  bevestiging sturen wij u onze factuur voor het totaalbedrag van de gehuurde items, conform het prijsoverzicht, plus eventuele bezorgkosten. Uw betaling dient op de dag van uw evenement op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

Luxe Servies Huren

levering

In de bevestiging hebben wij ook een datum, plaats en tijd met u afgesproken voor de levering van het servies. U kunt uw bestelling zelf komen afhalen,  maar de bezorging ook  aan ons overlaten. Wij brengen daar  wel bezorgkosten voor in rekening.

Brocante Servies Huren

terugbrengen

We spreken ook direct een datum met u af voor het terugbrengen van het servies. U kunt het ook door ons laten ophalen. U kunt alle items veeg-schoon (ontdaan van alle etensresten) teruggeven in de boxen waarin wij het hebben aangeleverd. Wij doen de afwas.

Servies Huren Amsterdam


meer informatie en advies - persoonlijk contact

Vintage Servies Huren verhuurt geen "standaard" servies. Wij zijn dan ook geen standaard serviezenverhuurbedrijf. Vintage Servies Huren streeft er naar om elke tafel of buffet passend te dekken, voor elk evenement. Of het nu gaat om een High Tea, een bruiloft, baby-shower of een diner. Op basis van 20 jaar ervaring in het verzorgen van diverse evenementen adviseren wij u graag. Zijn uw vragen met de informatie op onze website niet helemaal beantwoord? Neem gerust contact op.

Luxe Servies Huren