Zo huurt u Vintage Servies

Servies huren bij Vintage Servies Huren gaat heel gemakkelijk. Neem telefonisch of per email contact met ons op en vertel ons wat u wilt bestellen. U ontvangt binnen 1 werkdag van ons een vrijblijvende offerte. Wij hanteren een minimumprijs van € 50,00 per bestelling, exclusief eventuele bezorgkosten.


offerte en bevestiging

Bent u akkoord met onze offerte, dan ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. In de bevestiging nemen we ook de datum en tijd (en eventueel plaats) voor levering van de door u bestelde items op. 

Vintage Servies Huren

betaling

Na ontvangst van uw  bevestiging sturen wij u onze factuur voor het totaalbedrag van de gehuurde items, conform het prijsoverzicht, plus eventuele bezorgkosten. Uw betaling dient op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Contant betalen kan ook. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Luxe Servies Huren

levering

Zelf ophalen, zelf terugbrengen, de ritjes samen delen of alles door ons laten regelen? Het is allemaal mogelijk. Kies een van de opties uit onze mogelijkheden voor bezorgen

Brocante Servies Huren

schade en vermissing

Vooral gebruiksvoorwerpen zoals serviesgoed zijn aan schade onderhevig. Dat er eens iets breekt hoort er wat ons betreft nou eenmaal bij. Missen we een kopje bij een schoteltje of is er een glas gebroken, dan is dat geen probleem. Voor schade aan of vermissing van meerdere of kostbare items brengen we wel een vergoeding in rekening ter hoogte van 3 x de huurprijs van het betreffende item.

Servies Huren Amsterdam


meer informatie en advies - persoonlijk contact

Vintage Servies Huren streeft er naar om elke tafel of buffet passend te dekken, voor elk evenement. Of het nu gaat om een High Tea, een bruiloft, baby-shower of een diner. Zijn uw vragen met de informatie op onze website niet helemaal beantwoord? Neem gerust contact op. Op basis van 20 jaar ervaring in het verzorgen van diverse evenementen adviseren wij u graag.

Luxe Servies Huren