Zo huurt u Vintage Servies

Servies huren bij Vintage Servies Huren gaat heel gemakkelijk. Neem telefonisch of per email contact met ons op en vertel ons wat u wilt bestellen. U ontvangt binnen 1 werkdag van ons een vrijblijvende offerte. Wij hanteren een minimumprijs van € 50,00 per bestelling, exclusief eventuele bezorgkosten.

Weet u niet precies wat u nodig heeft, dan kunnen wij u op basis van meer informatie over uw gezelschap en uw menu goed adviseren. Uw bestelling kunt u tot 3 dagen voor levering nog wijzigen.

 


offerte en bevestiging

Bent u akkoord met onze offerte, dan ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. In de bevestiging nemen we ook de datum en tijd (en eventueel plaats) voor levering van de door u bestelde items op. Wijzigingen zijn tot 3 dagen voor leveren nog mogelijk.

Vintage Servies Huren

betaling

Na ontvangst van uw  bevestiging sturen wij u onze factuur voor het totaalbedrag van de gehuurde items, conform het prijsoverzicht, plus eventuele bezorgkosten. Uw betaling dient op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Contant betalen kan ook. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Luxe Servies Huren

levering

Zelf ophalen, zelf terugbrengen, de ritjes samen delen of alles door ons laten regelen? Het is allemaal mogelijk. Kies een van de opties uit onze mogelijkheden voor bezorgen

Brocante Servies Huren

schade en vermissing

Wij gaan ervan uit dat u voorzichtig omgaat met onze spullen. Maar er gaat natuurlijk wel eens iets kapot. Zolang u er geen Griekse bruiloft van maakt hoort dat er wat ons betreft gewoon bij. Let echter wel op bij inpakken wanneer u de bestelling teruggeeft. Stapel geen zware borden op glaswerk en wees voorzichtig met items zoals theepotten. Komt het serviesgoed met veel schade terug, dan brengen wij voor elk beschadigd item 3 x de verhuurprijs in rekening.

Servies Huren Amsterdam


meer informatie en advies - persoonlijk contact

Vintage Servies Huren streeft er naar om elke tafel of buffet passend te dekken, voor elk evenement. Of het nu gaat om een High Tea, een bruiloft, baby-shower of een diner. Zijn uw vragen met de informatie op onze website niet helemaal beantwoord? Neem gerust contact op. Op basis van 20 jaar ervaring in het verzorgen van diverse evenementen adviseren wij u graag.

Luxe Servies Huren