Diner Servies Huren

dineren aan een bijzonder gedekte tafel

Diner Servies Huren

Of u nu een 5-gangen menu serveert of een eenpansgerecht maakt niet uit. Met het bijzondere servies van Vintage Servies Huren op tafel schuiven al uw gasten maar al te graag aan. Het zal in elk geval smakelijk tafelen worden !!

Diner Servies Huren
Diner Servies Huren
Diner Servies Huren

Ons servies

Vintage Servies Huren uit Muiden verhuurt bijzonder antiek servies. Ons servies bestaat uit een eclectische mix van verschillend antiek servies, dat uitstekend bij elkaar past.  Dit bijzondere servies is bij uitstek geschikt voor een high tea, maar komt ook helemaal tot haar recht op een romantische bruiloft, een receptie of een babyshower.  Voor het huren van antiek servies kunt u voor alle gelegenheden bij ons terecht. Voor gezelschappen van 10-150 personen.

prijs diner servies huren

Diner Servies Huren

Op onze prijslijst treft u de prijzen van alle items aan die we leveren. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en terugbrengen. Liever laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. In beide gevallen hoeft u niet te zorgen voor de afwas, want die doen wij. U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. 

uw eigen servies aanvullen

Diner Servies Huren

Heeft u zelf een wit of crème-kleurig servies in huis maar komt u tekort?  Met het servies van Vintage Servies Huren kunt u uw eigen servies aanvullen. Let daarbij echter wel op het volgende: wij hanteren per bestelling een minimumprijs van € 50,00 serviesgoed (exclusief transportkosten).


Antiek Servies Huren

meer informatie, advies, offerte en contact

Neem gerust even contact met ons op wanneer u belangstelling heeft voor het huren van ons servies. U kunt het contactformulier invullen, even bellen of een email sturen. Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig heeft? Aan de hand van meer informatie over uw partij, uw menu en uw gezelschap kunnen wij u goed adviseren.