Welkom Baby

Kindje op komst of net geboren? Dat moet gevierd worden. Samen tafelen met familie en vrienden wordt extra feestelijk wanneer je de tafel dekt met het romantisch servies van Vintage Servies Huren.

Babyshower Decoratie

babyshower of kraamfeest organiseren

Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je tafel of buffet feestelijk te dekken. Ons luxe, antieke bloemetjes servies past uitstekend bij de gelegenheid. Onze collectie is zeer uitgebreid. En niet onbelangrijk: wij doen de afwas.

romantisch servies huren

High Tea Servies

Voor een babyshower of kraamfeest kun je prachtig servies en  glaswerk bij ons huren. Nodig gerust meer vriendinnen en familie uit. We hebben een grote collectie, dus ook genoeg voor grotere gezelschappen.  

meer informatie en advies

Babyshower Decoratie

Het dekken van een mooie tafel of buffet is niet voor iedereen dagelijkse kost. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Vraag het ons gerust, want we kunnen je goed adviseren.


Babyshower
Vintage Servies
Vintage Servies

Vier de komst van een kindje door samen met familie en vrienden te eten en te drinken. Welke maaltijd je daarvoor uitkiest is aan jou. Je kunt ontbijten, lunchen, brunchen of dineren. Maar ook een High Tea past uitstekend in dit plaatje. Wij hebben in elk geval alles in huis om van elke maaltijd een romantisch feest te maken. Heb je belangstelling voor een voorstel en een prijsopgave? Neem dan gerust contact op. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en advies is gratis.