Babyshower en Vintage Servies

Kindje op komst of net geboren? Dat moet gevierd worden. Samen tafelen met familie en vrienden wordt extra feestelijk wanneer je de tafel dekt met het romantisch servies van Vintage Servies Huren uit Muiden.

babyshower of kraamfeest organiseren

Bij Vintage Servies Huren kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je tafel of buffet feestelijk te dekken. Ons luxe, antieke bloemetjes servies past uitstekend bij de gelegenheid. We hebben voldoende items in de collectie voor lunches, brunches, high tea en diner voor gezelschappen tot wel 150 personen. En niet onbelangrijk: wij doen de afwas.

babyshower organiseren

babyshower servies huren

High Tea Servies

Voor een babyshower vanaf 10 personen kun je alle benodigde servies items huren bij Vintage Servies Huren. Nodig gerust meer vriendinnen en familie uit. Ook grotere gezelschappen kunnen we voorzien van alle nodige items. Wij komen het servies bij je brengen en halen het ook weer bij je op. En misschien goed om te weten .... wij doen de afwas. Voor prijzen en hoe het precies werkt klik je hier

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

vul je eigen servies aan

Luxe Servies Huren

Heb je zelf een mooi servies dat geschikt is voor een babyshower, maar kom je tekort?  Dan vullen wij de ontbrekende items aan. Het bijzondere van ons servies is dat alle items verschillend zijn, maar wel een paar overeenkomsten hebben. Het is gemaakt van porselein, voorzien van een floraal decor en een gouden of zilveren randje. Houd er wel rekening mee dat wij per bestelling een minimumprijs hanteren van € 75,00, exclusief bezorgkosten


meer informatie, advies, offerte aanvragen

Bij Vintage Servies Huren kunt u geen online bestelling plaatsen. We hebben graag even contact met u, zodat we u goed kunnen adviseren over wat u nodig heeft. Bovendien willen wij graag weten waar en waarvoor ons bijzondere (en kostbare) servies voor gebruikt gaat worden. Neem dan ook altijd even contact met ons op wanneer u belangstelling heeft voor het huren van ons servies. U kunt het contactformulier invullen, even bellen of een email sturen. U krijgt van ons binnen 24 uur antwoord op al uw vragen.

Luxe Servies Huren