High Tea Servies

high tea organiseren met antiek servies

Het servies van Vintage Servies Huren is bij uitstek geschikt voor het dekken van een tafel of buffet voor een high tea.  Wil je een high tea party organiseren, dan kan Vintage Servies Huren je voorzien van high tea kopjes, maar ook van alle andere items voor het dekken van je tafel of buffet. Met een kleine basis bestaande uit een prachtig bordje waarop je een fraaie kop en schotel plaatst maak je van je high tea party al een feest. Als je wilt kun je deze basis aanvullen met onderborden, bestek, een feestelijk glas, schalen en romantische etagères. Vintage Servies Huren heeft alles in huis om van je high tea party een prachtig feest te maken.

High Tea Servies

High Tea kopjes, bordjes, etagères en nog veel meer

Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig heeft voor het organiseren van een mooie High Tea Party? Neem gerust contact met ons op, want wij kunnen u goed adviseren. Op basis van wat meer informatie over uw gezelschap en uw menu ontvangt u van ons een passend voorstel. 

ons vintage servies

High Tea Servies
High Tea Servies
High Tea Servies

prijzen vintage servies huren

High Tea Servies

Voor gezelschappen vanaf 10 personen kunt u servies voor uw high tea bij ons huren. Vintage Servies Huren, komt het servies dat u heeft besteld bij u brengen en we halen het ook weer op. En misschien goed om te weten .... wij doen de afwas. U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) teruggeven in de boxen waarin u het aangeleverd heeft gekregen. Voor prijzen en hoe het precies werkt klikt u hier

vul uw eigen servies aan

High Tea Servies

Beschikt u zelf over servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet tijdens uw high tea party, maar is dat niet voldoende? U kunt uw eigen servies aanvullen met de items van Vintage Servies Huren. Onze eclectische mix van vintage servies past bijvoorbeeld uitstekend bij een geheel wit servies. Let wel op het minimum tarief dat wij hanteren: € 50,00 exclusief bezorgkosten.


High Tea Servies Huren