High Tea Servies

high tea organiseren met antiek servies

Het servies van Vintage Servies Huren is bij uitstek geschikt voor het dekken van een tafel of buffet voor een high tea.  Wil je een high tea party organiseren, dan kan Vintage Servies Huren je voorzien van high tea kopjes, maar ook van alle andere items voor het dekken van je tafel of buffet. Met een kleine basis bestaande uit een prachtig bordje waarop je een fraaie kop en schotel plaatst maak je van je high tea party al een feest. Als je wilt kun je deze basis aanvullen met onderborden, bestek, een feestelijk glas, schalen en romantische etagères. Vintage Servies Huren heeft alles in huis om van je high tea party een prachtig feest te maken.

High Tea Servies

High Tea kopjes, bordjes, etagères en nog veel meer

Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig heeft voor het organiseren van een mooie High Tea Party? Neem gerust contact met ons op, want wij kunnen u goed adviseren. Op basis van wat meer informatie over uw gezelschap en uw menu ontvangt u van ons een passend voorstel. 

ons vintage servies

High Tea Servies
High Tea Servies
Vintage Servies Huren

prijzen vintage servies huren

Servies Huren

Op onze prijslijst kunt u niet alleen zien wat de prijzen voor verhuur zijn. Deze lijst geeft u ook een overzicht van de items die we kunnen leveren. We hebben  niet alleen prachtig serviesgoed in de collectie. Kijk ook eens naar ons glaswerk en vergeet de "puntjes op de i" niet. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Vraag ons gerust om advies.  

bezorgen en terugbrengen

High Tea Servies Huren

U kunt uw bestelling  door ons laten bezorgen en ook weer laten ophalen. De bezorgkosten zijn gebaseerd op de afstand die we moeten afleggen. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen en weer terug te brengen. We kunnen de ritjes ook samen delen. Kortom, alles is mogelijk. Laat maar weten waaraan u de voorkeur geeft.


High Tea Servies Huren