Vintage Serviezenverhuur

Serviezenverhuur

Vintage Servies Huren is een serviezenverhuur bedrijf, gespecialiseerd in luxe, brocante, vintage servies. Onze collectie bestaat uit een eclectische mix van verschillende oude en antieke serviezen, die uitstekend bij elkaar passen. Dit luxe servies past natuurlijk bijzonder goed bij een high tea. Maar er zijn nog veel meer gelegenheden waarbij een luxe en romantisch gedekte tafel of buffet een lust voor het oog zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een babyshower, een  Sweet Sixteen Party of een tuinfeest. 

Serviezenverhuur
Serviezenverhuur

Vintage Servies Huren tot wel 150 personen

U kunt bij ons terecht wanneer u bijzonder servies nodig heeft voor een ontbijt, lunch, brunch, diner of receptie. Vintage Servies Huren kan gezelschappen tot wel 150 personen voorzien van een prachtig gedekte tafel. Op onze prijslijst treft u een overzicht aan van wat wij zoal kunnen leveren.

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Aan de hand van wat meer informatie over uw gezelschap, uw menu en de gelegenheid kunnen wij u goed adviseren. Neem voor vragen gerust eens contact op.

prijzen servies huren

High Tea Servies

De prijzen voor het huren van ons servies zijn inclusief het doen van de afwas. U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven.  Per bestelling hanteren we een minimum orderbedrag van € 50,00, exclusief bezorgkosten.

ophalen of laten bezorgen

Servies Verhuur

U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en terugbrengen op onze locatie in Muiden. Liever laten bezorgen en weer ophalen? Ook dat is mogelijk. Wij brengen hiervoor transportkosten in rekening op basis van de afstand tussen Muiden en uw locatie. 


Serviezenverhuur

meer informatie, advies en contact

Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. U kunt ons telefonisch, per email en via het contactformulier op de website bereiken.

High Tea Servies
Luxe Servies Huren
Servies Verhuur