Tuinfeest Organiseren

feestelijk gedekte buitentafel

Voorjaar, zomer en herfst. Dat zijn de jaargetijden voor het organiseren van een fantastisch tuinfeest. Wilt u een tuinfeest organiseren, dek uw tafel of buffet dan feestelijk in met prachtig romantisch servies van Vintage Servies Huren. Bloemen in de tuin, en ook op tafel.

Tuinfeest organiseren
Luxe Servies Huren
Brocante Servies

ons brocante servies voor uw tuinfeest

Het vintage servies van Vintage Servies Huren bestaat uit een spannende mix van prachtig brocante servies. Alhoewel alle items onderling van elkaar verschillen, vertonen ze een aantal overeenkomsten waardoor ze uitstekend met elkaar combineren. Ze zijn gemaakt van crème-kleurig of wit porselein, afgewerkt met een zilveren of gouden randje en voorzien van een floraal decor. Bloemen in de tuin, maar zeker op uw tafel. 

U kunt bij ons terecht voor alle items die nodig zijn voor het dekken van een romantische tafel in de tuin. 

Brocante Servies

contactinformatie, tips en advies

Wat u precies nodig heeft voor het feestelijk dekken van uw tuintafel hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Hoe groot is uw gezelschap, wat staat er op het menu? Het dekken van zo'n feestelijke tafel is natuurlijk geen dagelijkse kost. U kunt bij ons terecht voor advies.

Beschikt u zelf over een wit of crème-kleurig servies? Dat is uitstekend te combineren met het servies van Vintage Servies Huren. Aanvullen op wat u zelf al in huis heeft is dus ook mogelijk. Neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten over mogelijkheden en prijzen

levering Vintage Servies Huren

De prijzen voor het huren van ons luxe servies zijn inclusief afwas, want die doen wij.  U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Wilt u liever dat wij het transport verzorgen? Ook dat is mogelijk. U kunt zelfs uw hele evenement door Vintage Servies Huren laten verzorgen.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte gerust eens contact met ons op.

Brocante Servies
Luxe Servies
Brocante Servies