babyshower of kraamfeest organiseren

Kindje op komst of net geboren? Dat moet goed gevierd worden met een baby shower of kraamfeest.  Romantisch servies huren voor de aankleding van je tafel of buffet zal zeker bijdragen tot de feestvreugde. En daarvoor kun je uitstekend terecht bij Vintage Servies Huren.

 

Kraamfeest Organiseren

ons romantische servies

Ons servies bestaat uit een verzameling van onderdelen van prachtige oude serviezen. Deze verschillende onderdelen vertonen een paar overeenkomsten. Ze zijn gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, hebben een zilveren of gouden randje en zijn bezaaid met bloemetjes. Alles bij elkaar vormt dit een prachtige mix van luxe, romantisch porselein. Hoe toepasselijk is dat wel niet voor een romantisch feestje zoals een babyshower of een kraamfeest?

Kraamfeest Organiseren
Kraamfeest Organiseren
Kraamfeest Organiseren

vintage servies huren

Weet je niet precies wat je nodig hebt voor het feestelijk dekken van je tafel of buffet? Neem gerust eens contact op. Wij adviseren je graag. Misschien helpen onze basissets je al een eind op weg. Je kunt deze sets natuurlijk wijzigen of aanvullen met losse items

Heb je zelf wit of crème-kleurig serviesgoed in huis, maar is dat niet voldoende voor het gezelschap dat je wilt uitnodigen? Wat je aan serviesgoed tekort komt kun je bij ons bestellen en mixen met je eigen servies.

De prijzen voor de huur van ons servies zijn inclusief de afwas, want die doen wij.

 

Kraamfeest Organiseren

advies, offerte aanvragen of bestellen

Voor meer informatie, advies, het aanvragen van een offerte of plaatsen van een bestelling kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Op onze contactpagina tref je daarover alle informatie aan. 

levering romantisch servies

Je kunt je bestelling zelf komen ophalen en terugbrengen in Muiden. Wij leveren al het serviesgoed schoon en gesorteerd aan in stapelbare boxen met deksel. Afwassen is niet nodig. Je kunt alles veeg-schoon terugbrengen (ontdaan van alle etensresten). 

 

We kunnen het servies ook komen brengen en weer ophalen. Wij brengen hiervoor wel transportkosten in rekening. 

Kraamfeest Organiseren