Servies voor uw High Tea Party

Wilt u een High Tea Party organiseren, dan is met name het servies dat u gebruikt voor het serveren van u thee, koffie en lekkernijen een sfeermaker en blikvanger. Het servies van Vintage Servies Huren is bij uitstek geschikt voor een High Tea Party. 

High Tea
Servies Huren High Tea
Servies Huren High Tea

wat ons High Tea Servies zo bijzonder maakt

Ons high tea servies bestaat uit losse onderdelen van verschillende prachtige antieke serviezen van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Noem het vintage, romantisch of brocante. Het straalt in elk geval luxe en nostalgie uit. Oude serviezen zijn zelden nog compleet. Maar dat is geen reden om ze niet meer te gebruiken. Combineer de losse items en er ontstaat een spannende mix & match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet. Wij hebben onze verzameling met zorg en smaak samengesteld. De items vertonen onderling een aantal overeenkomsten, waardoor ze uitstekend bij elkaar passen.

High Tea Party

alles wat u nodig heeft voor uw High Tea Party

Vintage Servies Huren heeft alles in huis om van uw high tea tafel of buffet een lust voor het oog te maken. In ons prijsoverzicht treft u een opsomming aan van de items die wij kunnen leveren.  Heeft u zelf servies in huis, maar is dat niet voldoende om uw gezelschap te voorzien? Ons klassieke servies is uitstekend te combineren met een geheel wit of crème-kleurig servies. Wilt u weten wat u nodig heeft voor het organiseren van uw High Tea Party, neem dan gerust contact op. Wij adviseren u graag.

servies huren voor uw High Tea Party - informatie en contact

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden voor het huren van ons High Tea servies, neem dan contact met ons op. Aan de hand van meer informatie over uw gelegenheid, uw gezelschap en uw menu doen wij u een passend voorstel voor een prachtig gedekte tafel. 

High Tea Party
High Tea Party