luxe bloemetjes servies huren

Servies Huren Amsterdam

Het luxe bloemetjes servies van Vintage Servies Huren past bij elke gelegenheid met een nostalgisch of romantisch tintje. Bruiloft, babyshower, tuinfeest of verjaardag. High Tea, lunch, brunch of diner. Voor gezelschappen van 10 tot wel 200 personen.

bloemetjes servies - onze collectie

Onze collectie vintage servies bestaat uit onderdelen van antiek servies. Alhoewel de items onderling verschillen vertonen ze een aantal overeenkomsten. Al ons servies is gemaakt van porselein en heeft een witte of roomwitte basis. Alle items zijn voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. Door deze items samen te voegen ontstaat er een een smakelijke en spannende mix & match. Alle items zijn gaaf (geen breuken of chips). Vanwege hun leeftijd kunnen ze wat gebruikssporen vertonen. 

bloemetjes servies
bloemetjes servies
bloemetjes servies

romantisch servies huren - prijzen en mogelijkheden

Brocante Servies Huren
bloemetjes servies
Brocante Servies Huren

U kunt de prijzen voor het huren van ons servies vinden op onze website.  Prijzen zijn inclusief BTW en kosten voor de afwas, want die doen wij.

U kunt het door u bestelde servies zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Wij leveren de items aan in stapelbare boxen. U kunt het servies veeg-schoon (ontdaan van alle etensresten) weer terugbrengen.

Laat u brengen en halen liever aan ons over, dan brengen wij hiervoor bezorgkosten in rekening. 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Een email sturen of even bellen kan natuurlijk ook.

Romantisch Servies Huren