samen feestelijk tafelen

feestelijk verjaardag vieren - samen eten van vintage servies

Jarig !!! Je verjaardag vier je met familie en vrienden en wat is er dan gezelliger om samen aan te schuiven aan een mooi gedekte tafel. Dat kan op elk moment van de dag. Koffie of thee met taart, een brunch of high tea, een borrel met hapjes, een buffet waarop van alles te vinden is, een eenpansgerecht of een 3-gangen diner. Met ons vintage servies maak je van elke maaltijd absoluut een feest.

Luxe Servies Huren
Servies Huren
High Tea Servies

ons feestelijke servies

Ons bijzondere servies bestaat uit onderdelen van luxe, antieke serviezen. Deze serviezen werden vroeger uit de pronkkast gehaald voor speciale gelegenheden zoals een Kerstdiner of een bruiloft. Alhoewel deze prachtige serviezen niet dagelijks werden gebruikt, gebeurt het niet vaak dat een antiek porseleinen servies nog helemaal compleet is. En dan is er vaak nog maar genoeg voor 12 personen. Maar dat is geen reden om de prachtige items die wel zijn overgebleven niet meer te gebruiken....

High Tea Servies

smakelijk mixen en feestelijk matchen

De items van ons vintage servies mogen dan van elkaar verschillen, maar vertonen wel een aantal overeenkomsten waardoor ze prima met elkaar te combineren zijn. Alle stukken zijn gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. En natuurlijk zijn ze helemaal gaaf. Door deze matches met elkaar te mixen ontstaat er een smakelijk en spannend geheel. En op deze manier kunnen we ook smakelijk en luxe tafeldekken voor een gezelschap tot wel 150 personen.

vintage servies - ook voor kleine jarigen

Ons vintage servies mag goed gebruikt worden en we hebben dan ook absoluut geen bezwaar tegen gebruik van ons servies door kinderen. Een prinsessenverjaardag? Een pannenkoek of patatje-met doet het uitstekend op een prinsessenbord en de limonade past ook in een sierlijke champagne flûte. Een Sweet Sixteen, een kroonjaar of geslaagd voor haar examen? Laat uw dochter maar beslissen wat ze wil eten. Wij zorgen voor een prachtige tafel.

High Tea Servies
High Tea Servies
Luxe Servies

informatie, advies, prijzen en contact

De prijzen voor het huren van ons servies kunt u op onze website vinden. Kijk ook eens naar onze voorstellen voor een basisset, die u naar believen kunt aanvullen met losse items. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact op, wij adviseren u graag. 

De prijzen voor verhuur zijn inclusief afwassen, want dat doen wij. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Indien gewenst zorgen wij voor transport.

Luxe Servies Huren