Brocante Servies Huren

brocante servies voor uw high tea, bruiloft of babyshower

Bij Vintage Servies Huren kunt u romantisch, brocante servies huren voor verschillende gelegenheden. Ons servies voelt zich natuurlijk helemaal op haar plaats tijdens een high tea. Maar ook op een bruiloft, een babyshower een tuinfeest of een Alice in Wonderland party is ons vintage servies een absolute blikvanger op uw tafel of buffet.

Brocante Servies Huren

brocante servies huren - mogelijkheden en prijzen

Ons servies bestaat uit losse onderdelen van verschillende brocante serviezen van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Combineer de losse items en er ontstaat een spannende mix & match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet. Een basisset bestaat uit een klein bord, waarop u een kop en schotel dekt. Voor de "finishing touch" is er een sierlijk theelepeltje, een feestelijk glas en mooi bestek. Alle prijzen treft u hier aan. Vraag ons gerust om een offerte.

Brocante Servies
High Tea Servies
High Tea Servies


Meer informatie, advies, offerte en contact

Wanneer u belangstelling heeft voor het huren van ons bijzondere servies, neem dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Wij geven met alle plezier advies. U kunt ons even bellen, een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Onze reactie kunt u binnen 1 werkdag tegemoet zien.

High Tea Servies