Luxe High Tea Servies Huren

Wilt u een high tea party organiseren maar heeft u daarvoor geen passend servies in huis? Bij Vintage Servies Huren kunt daarvoor luxe, fraai gedecoreerd servies huren. Ons servies is bij uitstek geschikt voor een high tea party. 

Servies Huren High Tea
Servies Huren High Tea
Servies Huren High Tea

meer over ons bijzondere High Tea servies

Ons high tea servies bestaat uit losse onderdelen van verschillende prachtige klassieke serviezen van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Deze antieke serviezen zijn vaak niet meer compleet. Dat is echter geen reden om ze niet meer te gebruiken. Bij het samenstellen van onze collectie hebben wij gelet op een aantal overeenkomsten op basis waarvan de losse items weer uitstekend bij elkaar passen. Zo ontstond er een spannende mix & match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet. 

Servies Huren High Tea

alles wat u nodig heeft voor uw High Tea Party

Thee- en koffiepotten, kop-en-schotels, kleine en grote bordjes, schalen, etagères, theelepeltjes, feestelijk glaswerk, bestek en nog veel meer ... We hebben alles in huis om van uw High Tea Party een bijzondere gebeurtenis te maken. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op want wij adviseren u graag. Ons fraai gedecoreerde servies is overigens goed te combineren met een wit of crème-kleurig servies. Heeft u zelf zo'n basis in huis, dan kunt u deze aanvullen met servies van ons.

High Tea Etagere

High Tea Servies Huren - meer informatie

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden voor het huren van ons brocante servies, neem dan contact met ons op. Aan de hand van meer informatie over uw gezelschap en uw menu doen wij u een passend voorstel voor een prachtig gedekte tafel. 

High Tea Party
High Tea Party