· 

Plan je Bruiloft

eten en drinken op je bruiloft

Je trouwdag moet een dag worden om nooit te vergeten. Natuurlijk besteed je vooraf veel tijd aan het organiseren van een perfecte dag. Je wilt geen enkel detail over het hoofd zien. Heb je al nagedacht over de momenten waarbij gegeten en gedronken wordt?  

Vintage Bruiloft

romantisch servies voor alle momenten

Ontvangst van jullie gasten, het aansnijden van de taart, een "proostmoment", receptie, lunch, brunch of diner. Voor al deze momenten kunnen wij je van het nodige romantische servies en glaswerk voorzien. Al ons serviesgoed is gemaakt van porselein. De items hebben een witte of roomwitte basis, zijn voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een gouden randje. Ons kristallen glaswerk klinkt en blinkt je tegemoet. 

Romantisch Servies Huren

tot in de puntjes verzorgd

Kleine details maken het helemaal af. Een spreker kan even aandacht vragen met een kristallen tafelbelletje. Kleine kristallen vaasjes met een toefje bloemen zorgen voor een extra romantisch gedekte tafel of buffet. 

vragen staat vrij

Weet je nog niet precies wat je nodig hebt voor het dekken van een prachtige tafel of buffet? Neem gerust eens contact op. Wij kunnen je goed adviseren. Vragen staat vrij en onze offerte is vrijblijvend.

Bruiloft organiseren servies
Vintage Servies Bruiloft

Reactie schrijven

Commentaren: 0