Vintage Bruiloft

antiek servies voor je vintage bruiloft

Een bruiloft in vintage style is helemaal hot. Je kunt te kust en te keur kiezen uit locaties, jurken, boeketten, ringen en zelfs kapsels in vintage stijl. Maar er moet natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. Zoek je servies voor je vintage bruiloft, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

ons servies voor je vintage bruiloft

vintage bruiloft

Koffie en thee in vintage stijl.  Gewone koffie en thee is ineens bijzonder. 

bruiloft servies huren

Proost met je gasten met onze fonkelende kristallen flutes en coupes.

Vintage Bruiloft

Vintage servies voor alle gangen. Een luxe, sfeervolle en romantisch gedekte tafel


de details van je vintage bruiloft

Je bruiloft wil je natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Daarbij let je op kleine dingen. Net als wij. Onze collectie bevat dan ook items waarmee je de puntjes op de i kunt zetten. Kleine kristallen vaasjes, tafelbellen die de sprekers kunnen gebruiken om een momentje af te dwingen, servetringen, messenleggers of tea-tips. Wij hebben het allemaal in huis.

Vintage Bruiloft Servies
Vintage trouwen
Vintage Bruiloft Servies

dineren in vintage style

Een tafel vol met vintage servies tijdens je diner op je vintage bruiloft. Stel je eens voor ... Ons vintage servies bestaat uit een spannende mix van antieke serviezen. De items verschillen van elkaar, maar vertonen een paar overeenkomsten. Ze zijn allemaal gemaakt van porselein, voorzien van een floraal decor en  afgewerkt met een gouden randje. Zet ze bij elkaar voor een smakelijk, verrassend en romantisch effect.

Vintage Bruiloft Diner

prijzen, informatie en contact

Wij van Vintage Servies Huren zijn geen weddingplanner. Maar we kunnen je wel uitstekend adviseren over servies dat je nodig hebt voor je vintage bruiloft. Neem dan ook gerust contact op als je niet precies weet wat je nodig hebt.

Onze prijzen kun je vinden in onze prijslijst. Zo kun je zelf al een beetje uitrekenen wat de huur van ons servies zou kosten. Maar wij doen je natuurlijk ook graag een voorstel, inclusief prijsopgave. Onze contactgegevens vind je hier.