Bohemian Servies Huren

Houdt u er een bohemian lifestyle op na, dan is het leven een feest !!  Ook van samen eten en drinken maakt u een belevenis op zich. Het bohemian servies van Vintage Servies Huren uit Muiden past daar helemaal bij. Ons feestelijke bohemian servies bestaat uit onderdelen van luxe, antieke serviezen. Veel van ons serviesgoed is lang geleden gemaakt in Tsjechië (Bohemen), waar het woord "bohemian" vandaan komt. Dat deze serviezen niet meer compleet zijn is geen enkel probleem. Vintage Servies Huren maakt van deze prachtige items een smakelijke geheel. Een feest op uw tafel of buffet tijdens uw bohemian party !!!

Bohemian Servies

bohemian servies - mix de matches - feest op tafel

De items van ons bohemian servies mogen dan van elkaar verschillen, maar vertonen wel een aantal overeenkomsten. Daardoor zijn ze uitstekend met elkaar te combineren. Alle stukken zijn gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. En natuurlijk zijn ze helemaal gaaf. Door deze matches met elkaar te mixen ontstaat er een smakelijk en spannend geheel. Tafelen in bohemian style. 

bohemian servies
bohemian servies
bohemian servies

bohemian servies huren

Uw tafel of buffet dekken voor een speciale gelegenheid of een groot gezelschap is voor de meesten van u geen dagelijkse kost. Luxe bohemian servies is kostbaar in aanschaf en heeft u waarschijnlijk niet of niet voldoende in huis. Vintage servies huren is dan ook een uitstekende oplossing wanneer u eens in bohemian style wilt tafelen met een wat groter gezelschap.  U kunt voor het huren van feestelijk bohemian servies bij ons terecht voor lunches, brunches, diners en natuurlijk een High Tea voor gezelschappen vanaf 10 tot wel 200 personen.

Bohemian Servies Huren
Bohemian Servies Huren

prijzen, informatie en contact

De prijzen voor het huren van ons bohemian servies kunt u op onze website vinden. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact op, wij adviseren u graag. 

De prijzen voor verhuur zijn inclusief BTW en afwassen. De afwas doen wij. U mag het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Indien gewenst zorgen wij voor transport

Bohemian Servies Huren
Bohemian Servies Huren
Bohemian Servies Huren