Origineel Servies Huren

origineel servies voor diner, High Tea, bruiloft en party

Origineel Servies Huren

Op zoek naar origineel servies voor uw partij? Vintage Servies Huren heeft een uitgebreide collectie servies in huis. We kunnen gezelschappen tot wel 150 personen voorzien van, luxe, origineel en trendy serviesgoed. Voor diner, High Tea, lunch, brunch, bruiloft of ander feest.

onze collectie origineel servies

Onze verzameling serviesgoed bestaat uit onderdelen van oude, prachtig gedecoreerde serviezen. Bij het samenstellen van onze collectie letten we op een aantal overeenkomsten. En dat zijn de volgende: alle items zijn gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, zijn voorzien van een floraal decor en afgewerkt met zilveren of gouden details. Door deze overeenkomsten kunnen we ze mixen. Dat resulteert in een spannende en smakelijke match. Zo maken we van uw tafels of buffet een feest op zich. 

origineel servies huren

Origineel Servies Huren

Op onze prijslijst kunt u vinden wat u zoal aan servies en glaswerk bij Vintage Servies Huren kunt bestellen. U kunt het servies zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Liever laten bezorgen en ophalen? Dat kan. Transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tussen uw locatie en de onze (Muiden). 

informatie en advies

Origineel Servies Huren

Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw partij? Neem gerust contact op. Aan de hand van wat meer informatie over uw gezelschap, uw menu en de gelegenheid kunnen wij u goed adviseren. 


Origineel Servies Huren

offerte aanvragen en contact

Bij Vintage Servies Huren kunt u geen online bestelling plaatsen. Wel kunt u via het contactformulier op onze website uw wensen doorgeven. U kunt ons natuurlijk ook even bellen. We kunnen u aan de hand van uw plannen ook adviseren over wat u nodig heeft. Aarzel dan ook niet om even contact met ons op te nemen wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en prijzen. Wij zijn u graag van dienst. 

Origineel Servies Huren
Origineel Servies Huren