Sfeervol Kerstdiner Organiseren

Bent u aan de beurt om dit jaar een kerstdiner of  een eindejaarsparty te organiseren? Bij Vintage Servies Huren kunt u voor deze gelegenheid luxe kerstservies huren. Voor gezelschappen van 4 tot wel 150 personen hebben wij alles in huis om van uw tafel of buffet een feest te maken. 

Ons Luxe Kerstservies

Servies Huren Kerstdiner

Ons kerstservies brengt u terug naar vroeger tijden. Onze verzameling serviesgoed bestaat uit onderdelen van luxe serviezen die destijds alleen op hoogtijdagen uit de pronkkast werden gehaald. Er zijn niet veel serviezen compleet bewaard gebleven. Maar dat is geen reden om de overgebleven stukken niet meer te gebruiken. 

zorgvuldig samengestelde collectie van luxe serviesgoed

Bij het samenstellen van onze collectie hebben we een aantal overeenkomsten gezocht. Alle door ons verzamelde stukken zijn gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. En natuurlijk zijn ze helemaal gaaf. Door deze verschillende items met elkaar te mixen ontstaat er een smakelijk en spannend geheel. Een feest op elke tafel  of buffet!!!

Kerstservies Huren
Kerstservies Huren
Kerstservies Huren

tafeldekken voor uw kerstdiner - advies en informatie

Een luxe tafel voor een wat groter gezelschap indekken is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact op. Aan de hand van meer informatie over uw gezelschap en uw menu kunnen wij u van een goed advies voorzien.

Kerstservies Huren

Kerstdiner - servies huren  - prijzen

Wat het kost om kerstservies bij ons te huren? Daar zijn we erg transparant in. Zie ons prijsoverzicht

Onze prijzen zijn inclusief BTW en het doen van de afwas, want die doen wij. U kunt uw bestelling veeg-schoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. 

U kunt het door u bestelde servies zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Wilt u het servies door ons laten bezorgen en ophalen, dan brengen wij bezorgkosten in rekening. 

Kerstdiner Servies Huren
Kerstdiner Servies Huren

meer informatie, advies en contact

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Wilt u een prijsopgave ontvangen? Vraag voor een compleet prijsoverzicht een vrijblijvende offerte aan. 

Kerstservies Huren