Engels Servies Huren

Wilt u een high tea party organiseren maar heeft u daarvoor geen Engels servies in huis? Bij Vintage Servies Huren kunt daarvoor luxe, fraai gedecoreerd servies huren. Ons servies is bij uitstek geschikt voor een High Tea Party. Maar ook voor ontbijt, lunch, brunch,  diner en borrel hebben wij Engels servies in huis dat van uw tafel of buffet een feest zal maken.

Engels Servies
Engels Servies
Engels Servies

meer over ons bijzondere Engels servies

Onze uitgebreide collectie luxe serviesgoed bestaat uit losse onderdelen van verschillende prachtige klassieke serviezen. Allemaal gemaakt van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Deze antieke serviezen zijn vaak niet meer compleet. Dat is echter geen reden om ze niet meer te gebruiken. Bij het samenstellen van onze collectie hebben wij gelet op een aantal overeenkomsten op basis waarvan de losse items weer uitstekend bij elkaar passen. Zo ontstond er een spannende mix & match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet. 

Servies Huren High Tea

alles wat u nodig heeft voor uw High Tea Party

Thee- en koffiepotten, kop-en-schotels, kleine en grote bordjes, schalen, etagères, theelepeltjes, feestelijk glaswerk, bestek en nog veel meer ... We hebben alles in huis om van uw High Tea Party een bijzondere gebeurtenis te maken. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op want wij adviseren u graag.

Engels Servies

vragen over Engels servies huren

Op onze prijslijst kunt u zien wat wij zoal aan Engels servies kunnen aanbieden. Er is in elk geval genoeg in huis voor alle gelegenheden tot wel 150 personen. Staat daar niet bij wat u zoekt, ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen vaak een goed alternatief bieden. Serveer een toetje bijvoorbeeld eens op een diep bord. Hoe chique is dat ....

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Aan de hand van wat meer informatie over uw gezelschap, uw programma en uw menu kunnen wij u goed adviseren.

High Tea Party
High Tea Party

Engels servies huren - prijzen

De prijzen op onze prijslijst zijn inclusief BTW en het doen van de afwas. De afwas doen wij. Vintage Servies Huren hanteert een minimumprijs van € 55,00 per bestelling, exclusief bezorgkosten.

U kunt uw bestelling zelf op halen en weer terugbrengen, maar ook door ons laten bezorgen en ophalen. In beide gevallen mag u het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. Wij doen de afwas.