smakelijk tafelen met luxe servies

Samen eten voor een speciale gelegenheid vraagt om een mooi gedekte tafel. Bij Vintage Servies Huren kunt u luxe servies huren. Voor gezelschappen van 10 tot wel 150 personen maakt u met ons brocante, luxe servies een feest van uw tafel of buffet. 

Luxe Servies

luxe servies huren - mogelijkheden en prijzen

Ons servies bestaat uit losse onderdelen van verschillende brocante serviezen van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Combineer de losse items en er ontstaat een spannende mix & match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet.

De prijzen voor het huren van ons servies is inclusief afwas, want die doen wij. U kunt alle onderdelen veegschoon  (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. Alle prijzen treft u hier aan.

Luxe Servies Huren
Luxe Servies Huren
Luxe Servies Huren


advies, vragen en offerte

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Wij helpen u graag op weg. Op basis van wat meer informatie over uw gezelschap, uw programma en het menu dat u wilt serveren kunnen wij u goed adviseren. Onze prijslijst geeft u alvast een overzicht van wat wij zoal kunnen leveren. Zit daar niet bij wat u zoekt, dan bieden wij in de meeste gevallen een passend alternatief. Zoekt u bijvoorbeeld een schaaltje voor een voorgerecht of toetje en hebben wij niet voldoende op voorraad? Een mooi alternatief voor het serveren van deze gerechten is een diep bord. 

Luxe Servies Huren

Neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten. U kunt ons bellen, een email sturen of het contactformulier op de website invullen. 

Luxe Servies Huren
Luxe Servies Huren
 Luxe Servies Huren
Luxe Servies Huren