Kerstdiner

Eindejaarsfeesten
Kerstdiner · 26. september 2023
Met dit mooie najaarsweer denk je waarschijnlijk nog niet aan je kerstdiner of nieuwjaarsborrel. Maar pas op, de pepernoten liggen al in de schappen ...

Afwassen Verboden
Kerstdiner · 29. november 2022
Antiek servies is kwetsbaar. De decoraties zijn vaak met de hand aangebracht. Ze zijn niet bestand tegen hoge temperaturen, agressieve schoonmaakmiddelen of een schrobbeurt.

Kerstservies huren
Kerstdiner · 30. oktober 2022
Voor een sfeervol gedekte tafel voor je kerstdiner kun je terecht bij Vintage Servies Huren. We hebben alles in huis om van je tafel of buffet een warm en feestelijk geheel te maken.

Kerstservies huren
Kerstdiner · 19. december 2021
Kerstservies huren voor 4 personen. In verband met de lockdown blijven we deze Kerst weer thuis. Meestal met een klein gezelschap. Maak het thuis extra gezellig. Voor een speciale prijs kunt u bij ons terecht voor het huren van bijzonder en sfeervol servies.

Kerstdiner · 07. november 2019
Vroeg donker. Lekker naar binnen. Drankje, hapje en dan bijzonder aan tafel. Voor een echt knus ingedekte tafel of buffet levert Vintage Servies Huren alle nodige items. Een High Tea of een Kerstdiner. Lunch, brunch, bruiloft of receptie. U vraagt, wij dekken de tafel en doen de afwas.

Kerstdiner · 29. december 2018
Wat leuk dat er zoveel belangstelling is voor ons luxe servies. De Kerstfeesten zijn achter de rug. Op naar de Nieuwjaarsfeestjes en de High Tea's die de donkere maanden na de feestdagen zo lekker kunnen opfleuren.

Kerstdiner · 12. december 2018
Wat ontzettend leuk dat er zoveel belangstelling is voor ons prachtige servies.