· 

Dat was de afwas ...

Wat leuk dat er zoveel belangstelling is voor ons bijzondere servies !! We hebben items mogen leveren voor een diner met meerdere gangen bij een toprestaurant aan de Zuidas. Een volle Bourgondische kersttafel gedekt voor 80 ouderen in Muiden (natuurlijk ook voor meerdere gangen). Een lid van het Koninklijk Huis heeft ons servies gebruikt voor een grote High Tea tijdens de Donkere Dagen Voor Kerstmis. En tussen deze grote partijen door hebben we verschillende kleinere gezelschappen van families en vrienden mogen voorzien van een luxe gedekte tafel. We waren er even stil van. Want hoeveel bordjes hebben we afgewassen de afgelopen weken? We zijn de tel even kwijt geraakt maar het zijn er zeker meer dan 1000 geweest. Plus de rest .... Maar we zijn weer bij. Alles staat schoon in de kast. Dus kom maar op met je nieuwjaarsfeestje, je High Tea of je verjaardag !!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0