· 

Klantfoto - tuinfeest

eten in de tuin

Vintage Bruiloft

Een lange luie middag of heerlijk zwoele avond in de tuin. Met z'n allen aan tafel. Uitgebreid eten en drinken, bijpraten en relaxen. Daarvoor hoef je niet naar Frankrijk. Ook je eigen tuin kun je omtoveren tot een prachtige locatie. En met ons "bloeiende" servies en twinkelend glaswerk maak je het hele plaatje af.

Droom jij ook van zo'n fantastische maaltijd met vrienden of familie, dan helpen wij je graag bij het organiseren van een paar onvergetelijke uurtjes. De foto's die we van onze klanten hebben ontvangen spreken voor zich. 

ontbijt, lunch, brunch, borrel, diner, High Tea

Vintage High Tea

Welk moment je met je vrienden wilt delen maakt ons niet uit. We hebben voor alle gelegenheden prachtig servies en glaswerk in huis om van je tafel in elk geval al een feestje te maken. Weet je niet precies wat je nodig hebt om je maaltijd feestelijk te serveren? Neem contact met ons op. We kunnen je goed adviseren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0