· 

Klantfoto - Opening

aftrap "Muiden Kunststad"

Vandaag was de aftrap van een nieuw initiatief van Kunstcollectief Muiden. Bij zo'n feestelijke gebeurtenis in onze thuishaven mocht ons vintage servies natuurlijk niet ontbreken. Voor de ontvangst van de genodigden hebben we ons vintage servies gebruikt. Er was koffie, thee en champagne. De speciaal voor deze gelegenheid gemaakte gebakjes werden gepresenteerd op onze etagères. 

Kunststad Muiden

Muiden Kunststad wordt elke eerste zondag van de maand georganiseerd. Diverse kunstenaars presenteren hun werk op mooie locaties. Tijdens een leuke wandeling door de Vesting Muiden kun je ze allemaal bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website van Kunststad Muiden.

jouw opening of receptie

Ook de opening van jouw tentoonstelling, winkel, bedrijf of huis kun je op zo'n feestelijke manier aankleden. Benieuwd naar mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op.

Reactie schrijven

Commentaren: 0