21 Diner Servies

bijzonder servies voor een bijzonder diner

Diner Servies Huren

Het organiseren van een 21 diner is een leuke, maar wel flinke klus. Je moet nadenken over de locatie, je gastenlijst, je menu en last but zeker not least de aankleding. Dat een 21 diner sjiek moet zijn staat buiten kijf. Wij kunnen je in elk geval helpen aan prachtig 21 diner servies. Over de aankleding van je tafel hoef je je dan ook geen zorgen te maken. Je kunt bij ons alles huren wat je nodig hebt.

21 Diner Servies
21 Diner Servies Huren
21 Diner Servies

Ons 21 diner servies

Wij verhuren serviesgoed dat bestaat uit een eclectische mix van verschillend antiek servies. De items vertonen een aantal overeenkomsten, waardoor ze uitstekend te combineren zijn.  Gebruik je ons servies voor je 21 diner party, dan is je tafel absoluut sjiek gedekt. Maar zeker niet "oubollig". De combinatie van de rijkelijk versierde items zorgen voor een spannend element op tafel.

Wil je zo'n spannende, sjiek gedekte tafel voor je 21 diner, dan kunnen wij overal voor zorgen. Borden en bordjes, schalen en schaaltjes, servetringen, messenleggers, kristallen vaasjes en glinsterende glazen. Zelfs kristallen tafelbellen waarmee de speechers een moment kunnen aankondigen ontbreken niet in onze collectie. 

21 diner servies prijzen

Diner Servies Huren

Op onze prijslijst vind je alle prijzen van de items die we kunnen leveren.  Je kunt je bestelling zelf komen ophalen en terugbrengen in Muiden. Liever laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. De prijzen zijn inclusief het doen van de afwas. Je kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. 

21 diner gratis advies

Diner Servies Huren

Weet je niet precies wat je nodig hebt voor je 21 diner? Op basis van je menu kunnen wij je goed adviseren. We hebben een leuke website gevonden waarop je meer tips kunt vinden voor het organiseren van een geslaagd 21 diner. Op https://www.nsmbl.nl/21-diner-organiseren/ tref je alle informatie aan die je nodig hebt. 


Antiek Servies Huren

meer informatie, advies, offerte en contact

Neem gerust even contact met ons op wanneer je belangstelling hebt voor het huren van ons servies. Je kunt het contactformulier invullen, even bellen of een email sturen. We wensen je in elk geval alvast veel plezier met de voorbereidingen.