bijzonder servies huren

voor diner, High Tea, bruiloft en andere partijen

bijzonder servies

Vintage Servies Huren uit Muiden verhuurt bijzonder servies. Ons antieke servies bestaat uit een mix van verschillende serviezen. Alhoewel de items onderling van elkaar verschillen, vertonen ze een aantal overeenkomsten.  Al ons servies is gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, voorzien van een floraal decor en is afgewerkt met een zilveren of gouden randje. Door deze items met elkaar te combineren ontstaat een smakelijke match. U maakt met dit bijzondere servies van uw tafel of buffet een feest op zich. 

bijzonder servies
bijzonder servies
bijzonder servies
bijzonder servies

bijzonder servies huren

High Tea Servies

Voor gezelschappen van 10 tot 150 personen kunt u bij  Vintage Servies Huren terecht voor het huren van bijzonder servies. Op onze prijslijst treft u een overzicht aan van de items die wij zoal aanbieden. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en terugbrengen. Liever laten bezorgen? Onze tarieven voor bezorgen en ophalen zijn gebaseerd op de afstand tussen onze locatie (Muiden) en die van u.

wie doet de afwas

Luxe Servies Huren

Ons servies mag niet in de vaatwasser worden afgewassen. Het doen van de afwas kan (zeker ingeval van grotere partijen) een flinke klus zijn.

Maakt u zich hierover geen zorgen. Wij doen de afwas. 

U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. 


Antiek Servies Huren

meer informatie, advies, offerte en contact

Bij Vintage Servies Huren kunt u geen online bestelling plaatsen. We hebben graag even contact met u, zodat we u goed kunnen adviseren over wat u nodig heeft. Bovendien willen wij graag even weten waar en waarvoor ons bijzondere (en kostbare) servies voor gebruikt gaat worden. Neem dan ook altijd even contact met ons op wanneer u belangstelling heeft voor het huren van ons servies. U kunt het contactformulier invullen, even bellen of een email sturen. We horen graag van u.