Paasbrunch - voorjaar op tafel

Brunchen tussen de bloemen met ons vintage servies

De lente roept, de zomer is in aantocht en de dagen gaan zich duidelijk lengen. De planten in de tuin komen langzaam tevoorschijn, maar de bloemen laten vaak nog even op zich laten wachten. Een voorproefje van een bloemenpracht kunt u tijdens de Paasdagen wel alvast op tafel toveren. Dek daarvoor uw Paastafel met ons fraai gedecoreerde vintage servies

Paasservies
Paasservies
Paasservies

Paasbrunch, -ontbijt, -diner of High Tea

Bij Vintage Servies Huren kunt u terecht voor het huren van luxe serviesgoed. Al ons servies is voorzien van een floraal decor op een ondergrond van wit of crème-kleurig porselein. De "finishing touch" wordt gevormd door een zilveren of gouden randje. Hoewel alle items onderling van elkaar verschillen, vertonen ze hiermee een aantal overeenkomsten. Door ze met elkaar te mixen ontstaat er op uw tafel of buffet een smakelijke en spannende match. 

Paasservies
Paasservies
Paasservies

contactinformatie, tips en advies

Paasservies

Wat u precies nodig heeft voor het feestelijk dekken van uw Paastafel hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Hoe groot is uw gezelschap, wat staat er op het menu? Het dekken van zo'n feestelijke tafel is geen dagelijkse kost. U kunt bij ons terecht voor advies.

Beschikt u zelf over een wit of crème-kleurig servies? Dat is uitstekend te combineren met het servies van Vintage Servies Huren. Aanvullen op wat u zelf al in huis heeft is dus ook mogelijk. Houd daarbij wel rekening met het minimum tarief dat wij hanteren: € 50,00 per bestelling, exclusief eventuele bezorgkosten. Neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten over mogelijkheden en prijzen

Paasservies - prijzen en levering

De prijzen voor het huren van ons luxe servies zijn inclusief afwas, want die doen wij.  U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Wilt u liever dat wij het transport verzorgen? Ook dat is mogelijk. U kunt zelfs uw hele evenement door Vintage Servies Huren laten verzorgen.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte gerust eens contact met ons op.