High Tea Servies

High Tea Spullen Huren

High Tea spullen huren bij Vintage Servies Huren

Wilt u een High Tea Party organiseren ? Het servies waarop u alle lekkernijen gaat presenteren is dan een belangrijk element op uw tafel of buffet. Het servies van Vintage Servies Huren is bij uitstek geschikt voor een High Tea Party. Onze uitgebreide verzameling bevat alles wat u nodig heeft voor het smaakvol indekken van uw High Tea. Van kopje tot etagère, van theelepel tot taartschep.

ons servies huren

High Tea Spullen Huren

U kunt bij ons servies huren voor gezelschappen van 10 tot 150 personen.  U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) retourneren. En wij doen de afwas. Voor informatie en prijzen klikt u hier. Houd wel rekening met ons minimum tarief van € 50,00 per bestelling exclusief eventuele bezorgkosten.

bezorgen of ophalen

High Tea Spullen Huren

U kunt uw bestelling zelf ophalen en terugbrengen. Liever laten bezorgen? Ook dat kan. Bezorgkosten berekenen wij op basis van de afstand tussen ons adres in Muiden en het leveringsadres. We kunnen de ritjes ook samen delen. 


High Tea Spullen Huren
High Tea Servies Huren
High Tea Spullen Huren

informatie, advies en contact

Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig heeft voor een sfeervol gedekte tafel of buffet? Neem gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u uitstekend adviseren. Voor advies, informatie en het opvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen, een mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. U mag onze reactie binnen 1 werkdag verwachten.

High Tea Servies