High Tea Servies

High Tea Spullen Huren

High Tea spullen huren bij Vintage Servies Huren

Wilt u een High Tea Party organiseren ? Het servies waarop u alle lekkernijen gaat presenteren is dan een belangrijk element op uw tafel of buffet. Het servies van Vintage Servies Huren is bij uitstek geschikt voor een High Tea Party. Onze uitgebreide verzameling bevat alles wat u nodig heeft voor het smaakvol indekken van uw High Tea. Van kopje tot etagère, van theelepel tot taartschep.

ons servies huren

High Tea Spullen Huren

U kunt bij ons servies huren voor gezelschappen van 10 tot 75 personen. Wij komen het servies dat u heeft besteld bij u brengen en we halen het ook weer op. Op locatie of bij u thuis.  U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) retourneren. En wij doen de afwas. Voor informatie en prijzen klikt u hier. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

uw servies aanvullen

High Tea Spullen Huren

Beschikt u zelf over servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet, maar is dat niet voldoende voor uw gezelschap? Dan kunt u bij ons servies huren als aanvulling op wat u zelf in huis heeft. Onze mix van vintage servies past bijvoorbeeld uitstekend bij een geheel wit servies. Houd wel rekening met ons minimum tarief van

€ 50,00 per bestelling exclusief eventuele transportkosten.


High Tea Spullen Huren
High Tea Servies Huren
High Tea Spullen Huren

informatie, advies en contact

Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig heeft voor een sfeervol gedekte tafel of buffet? Neem gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u uitstekend adviseren, ook over het aanvullen van uw eigen serviesgoed. Voor advies, informatie en het opvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen, een mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. U mag onze reactie binnen 1 werkdag verwachten.

High Tea Servies