Luxe Kerstservies Huren

Wilt u een kerstdiner organiseren voor familie en vrienden? Het smakelijk dekken van uw tafel is net zo belangrijk als het menu dat u serveert. Het antieke serviesgoed van Vintage Servies Huren is bij uitstek geschikt voor het dekken van een prachtige kersttafel. Het straalt luxe, warmte en gezelligheid uit. Heeft u uw tafel gedekt met dit luxe kerstservies, dan pakt u direct de juiste sfeer wanneer uw gasten aan tafel gaan.

Kerstservies Huren

Ons Vintage Kerstservies

Ons serviesgoed bestaat uit een verzameling van luxe antiek porselein. Alle items zijn gaaf. Alhoewel ze onderling van elkaar verschillen hebben ze wel een aantal overeenkomsten. De basis is wit of crème-kleurig porselein, alle items zijn voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. Mix deze onderdelen, en er ontstaat een feestelijke en luxe match. 

Kerstservies Huren
Kerstservies Huren

Kerstservies huren voor ontbijt, lunch, diner of High Tea

Het maakt niet uit voor welke maaltijd u uw gasten wilt uitnodigen. U kunt voor elke gelegenheid Kerstservies huren bij Vintage Servies Huren uit Muiden. U kunt uw bestelling zelf bij ons komen ophalen en weer terugbrengen. Wilt u liever dat wij voor transport zorgen? Ook dat is mogelijk. In beide gevallen doen wij de afwas. Als dat geen zalig Kerstfeest wordt .... 

kerstservies huren
kerstservies huren
kerstservies huren

prijzen kerstservies huren

De prijzen voor het huren van ons servies kunt u vinden in ons prijsoverzicht. Deze prijzen zijn inclusief afwaskosten. Ons antieke servies mag namelijk niet in de vaatwasser. U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. Geen afwas voor u, maar lekker nagenieten van een heerlijk Kerstdiner. 

offerte aanvragen

Heeft u belangstelling voor een prijsopgave, vul dan het contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Laat ons dan wat meer weten over het menu van uw kerstdiner en het aantal gasten dat u verwacht. Op basis van deze informatie kunnen wij u een passend voorstel doen. 


Kerstservies Huren