Bloemetjes servies voor de baby

Kindje geboren? Dat moet gevierd worden. Wil je een kraamfeest organiseren, schuif dan aan aan een romantische en feestelijk gedekte tafel met je familie en vrienden. Het brocante servies van Vintage Servies Huren maakt van je tafel of buffet op zich al een feestje. Of je de komst van je baby nu wilt vieren met een feestelijk ontbijt, een brunch, lunch, borrel of diner; Vintage Servies Huren heeft alle items in huis om van je tafel of buffet een feest op zich te maken.

Baby Shower Servies

Babyshower of kraamfeest organiseren met vintage servies

Het romantisch servies van Vintage Servies Huren past uitstekend bij de sfeer van een kraamfeest of babyshower. Heb je zelf al mooie items in huis, maar is dat niet voldoende om de tafel voor al je vrienden/vriendinnen te dekken? Vul je eigen items dan aan met die van ons. 

kraamfeest servies huren

Servies Huren High Tea

Voor een kraamfeest of babyshower kun je alle benodigde servies items huren bij Vintage Servies Huren. Ook grotere gezelschappen kunnen we voorzien van alle nodige items. En misschien goed om te weten .... wij doen de afwas. Je kunt het servies zelf komen ophalen en terugbrengen. Lukt dat niet, dan zorgen wij voor vervoer. Voor prijzen en hoe het precies werkt klikt je hier

vul je eigen servies aan

Babyshower Organiseren

Heb je zelf een mooi servies dat geschikt is voor een kraamfeest, maar kom je tekort?  Dan vullen wij de ontbrekende items aan. Het bijzondere van ons servies is namelijk dat alle items verschillend zijn, maar wel een paar overeenkomsten hebben. Het is gemaakt van porselein, voorzien van een floraal decor en een gouden of zilveren randje. Uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een heel wit servies. 


informatie, advies en contact

Weet je niet precies wat je aan serviesgoed nodig hebt? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen je aan de hand van meer informatie over je gezelschap en je menu goed adviseren. Voor meer informatie en het opvragen van een vrijblijvende offerte kun natuurlijk ook bij ons terecht.

Babyshower Organiseren