Luxe Paasservies Huren

De lente is in aantocht en dat mag tijdens de paasdagen uitgebreid worden gevierd. De bloemen zijn dan misschien nog niet in de tuin te vinden. Met ons paasservies zijn ze op tafel in elk geval volop aanwezig. Organiseer een bijzondere paasbrunch, lunch of diner en dek uw tafel of buffet met ons fleurige serviesgoed. 

Paasservies
Paasservies
Paasservies

zet het voorjaar op tafel met ons Paasservies

Het paasservies van Vintage Servies Huren bestaat uit serviesgoed van luxe porselein. De items verschillen onderling van elkaar, maar vertonen wel een aantal overeenkomsten. Ze zijn namelijk allemaal voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. Door al deze verschillende items te mixen ontstaat een fleurig en spannend geheel. Een tafel of buffet, gedekt met deze smakelijke match, brengt het voorjaar op tafel en uw gasten in de juiste sfeer.

Paasservies Huren
Paasservies
Servies Huren
Luxe Servies

Paasservies huren voor lunch, brunch of diner

Vintage Servies Huren kan een prachtig gedekte tafel verzorgen voor gezelschappen van 4 tot wel 150 personen. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Op basis van wat meer informatie over uw gezelschap en uw menu kunnen wij u goed informeren. Zie voor een prijsoverzicht onze prijslijst.

U kunt de door u bestelde items zelf ophalen en terugbrengen. Liever laten bezorgen en ophalen? Ook dat is mogelijk. Wij brengen dan wel bezorgkosten in rekening.

In alle gevallen doen wij de afwas. U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven.

Paasservies

mix & match met uw eigen servies

Beschikt u zelf over serviesgoed, maar is dat niet voldoende voor het aantal gasten dat u wilt uitnodigen? Ons vintage servies is uitstekend te combineren met een wit of crème-kleurig servies. Wanneer u uw servies mixt met dat van ons, dan komt er alsnog een smakelijk match tot stand op uw tafel of buffet.

Paasservies Huren