High Tea Servies Huren

Wilt u een high tea party organiseren maar heeft u daarvoor geen passend servies in huis? Bij Vintage Servies Huren kunt u prachtig High Tea servies huren

High Tea Servies
High Tea Party
High Tea Servies

high tea party servies huren

Ons high tea servies bestaat uit losse onderdelen van verschillende prachtige serviezen van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Combineer de losse items en er ontstaat een spannende mix & match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet. Een basisset bestaat uit een klein bord, waarop u een kop en schotel dekt. De "finishing touch" bestaat uit passend bestek, een feestelijk glas met als "icing on the cake" een sierlijk theelepeltje. 

High Tea Servies

alles wat u nodig heeft voor uw High Tea Party

Vintage Servies Huren heeft nog veel meer brocante servies in huis om van uw high tea tafel of buffet een lust voor het oog te maken. Theepotten, koffiepotten, roomstelletjes, schalen en natuurlijk etagères ...  Zelfs de kleinste items zoals suikerschepjes hebben we in huis. Wilt u servies huren, dan bent u niet gebonden aan onze basisset. Alle onderdelen zijn apart verkrijgbaar.

High Tea Servies Huren - meer informatie

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden voor het huren van ons brocante servies, neem dan contact met ons op. Aan de hand van meer informatie over uw gelegenheid, uw gezelschap en uw menu doen wij u een passend voorstel voor een prachtig gedekte tafel. 

High Tea Party
High Tea Party
High Tea Servies