servies porselein - luxe servies

Servies van porselein heeft een luxe uitstraling. Maak van uw tafel of buffet een feest. Bij Vintage Servies Huren kunt u porselein servies huren voor gezelschappen van 10 tot wel 150 personen. Uw diner, High Tea, receptie of tuinfeest wordt met zo'n feestelijk gedekte tafel gegarandeerd een succes. 

Servies Porselein

Ons Servies

Ons servies bestaat uit losse onderdelen van verschillende oude, porseleinen serviezen van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Alhoewel de items onderling van elkaar verschillen vertonen ze een aantal overeenkomsten. Combineer deze losse items en er ontstaat een spannende mix & match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet. De items die wij verhuren zijn gaaf, al kunnen zij vanwege hun ouderdom wel een aantal gebruikssporen vertonen. 

 

Servies Porselein
Servies Porselein
Servies Porselein


advies, vragen en offerte

Op onze prijslijst treft u een overzicht aan van wat wij zoal kunnen leveren. Deze prijzen zijn inclusief BTW en het doen van de afwas.

Zit daar niet bij wat u zoekt, dan bieden wij in de meeste gevallen een passend alternatief. Zoekt u bijvoorbeeld een schaaltje voor een voorgerecht of toetje en hebben wij niet voldoende op voorraad? Een mooi alternatief voor het serveren van deze gerechten is een diep bord. 

Weet u niet precies wat u nodig heeft dan helpen wij u graag op weg. Op basis van wat meer informatie over uw gezelschap, uw programma en het menu dat u wilt serveren kunnen wij u goed adviseren.

Vragen staat vrij. Aarzel niet om even contact op te nemen.

Servies Porselein

Neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten. U kunt ons bellen, een email sturen of het contactformulier op de website invullen. 

Servies Porselein
Servies Porselein
Servies Porselein
Servies Porselein