Vintage Servies Huren

High Tea Servies Huren

verhuur van servies met een verhaal

Vintage Servies Huren heeft in de loop der jaren een uitgebreide collectie opgebouwd. Bij het samenstellen van deze collectie zijn we uitgegaan van een paar overeenkomsten. Al onze brocante servies is gemaakt wat wit of roomkleurig porselein. Ze zijn voorzien van een fraai floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. Door deze items te mixen ontstaat een feestelijk en smaakvolle match. Natuurlijk zijn alle items die wij verhuren puntgaaf. Ze kunnen gezien hun leeftijd wel wat gebruikssporen vertonen, maar die zijn minimaal. Voor verhuur van servies dat de tongen losmaakt kunt u terecht bij Vintage Servies Huren uit Muiden.

prijzen

High Tea Servies

U kunt bij ons servies huren voor gezelschappen van 10 tot 150 personen. Voor informatie en prijzen klikt u hier.  Onze prijzen zijn inclusief BTW en kosten voor de afwas. Want die doen wij. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

bezorgen of ophalen

Vintage Servies Huren Muiden

Huurt u servies bij ons, dan kunt u uw bestelling zelf komen halen en weer terugbrengen. Het is ook mogelijk om uw bestelling door ons te laten bezorgen. Voor meer informatie over bezorgen, klik hier. 


High Tea Servies
High Tea Servies
Brocante Servies