Vintage High Tea Servies Huren

Het servies van Vintage Servies Huren is bij uitstek geschikt voor het dekken van een tafel of buffet voor een Vintage High Tea.  Vintage Servies Huren uit Muiden heeft aan serviesgoed en glaswerk alles in huis om van je High Tea Party een groot succes te maken. 

High Tea Servies

Ons Vintage High Tea Servies

Ons vintage High Tea servies bestaat uit een mix van prachtig gedecoreerd antiek porselein. Onze verzameling serviesgoed bestaat uit onderdelen van oude serviezen. Alhoewel deze onderdelen onderling van elkaar verschillen vertonen ze wel een paar overeenkomsten. Alle items zijn gemaakt van wit of crème-kleurig porselein, voorzien van een floraal decor en een zilver- of goudkleurig randje. We maken een mix van deze items, waardoor een spannende en smakelijke match ontstaat.

Vintage High Tea
Vintage High Tea

Vintage High Tea Organiseren

Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig heeft voor het organiseren van een mooie High Tea Party? Neem gerust contact met ons op, want wij kunnen u goed adviseren. Op basis van wat meer informatie over uw gezelschap en uw menu ontvangt u van ons een passend voorstel. 

Heeft u zelf passend serviesgoed, maar is dat niet voldoende? Ons servies kan uitstekend gemixt worden met een wit of crème-kleurig servies. We kunnen er samen een mooie match van maken.

Vintage High Tea
Vintage High Tea
Vintage High Tea

prijzen vintage servies huren

High Tea Servies

Voor gezelschappen vanaf 10 personen kunt u servies voor uw High Tea party bij ons huren. Vintage Servies Huren, komt het servies dat u heeft besteld bij u brengen en we halen het ook weer op. En misschien goed om te weten .... wij doen de afwas. Voor prijzen en hoe het precies werkt klikt u hier

vul uw eigen servies aan

High Tea Servies

Beschikt u zelf over servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet tijdens uw high tea party, maar is dat niet voldoende? U kunt uw eigen servies aanvullen met de items van Vintage Servies Huren. Onze eclectische mix van vintage servies past bijvoorbeeld uitstekend bij een geheel wit servies. 


High Tea Servies Huren