Kraamfeest Organiseren

babyshower of kraamfeest - samen romantisch aan tafel

Kindje op komst? Dat moet gevierd worden. Verras de aanstaande moeder en ga voor haar een babyshower organiseren.

Wil je een babyshower organiseren waarbij je samen met vriendinnen en familie gaat tafelen, kleed de tafel of het buffet dan aan met romantisch servies. Of je nu samen wilt ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen of dineren, met ons prachtige vintage servies wordt je babyshower gegarandeerd een groot succes.

babyshower organiseren

babyshower servies huren

High Tea Servies

Voor een babyshower vanaf 10 personen kun je alle benodigde servies items huren bij Vintage Servies Huren. Nodig gerust meer vriendinnen en familie uit. Ook grotere gezelschappen kunnen we voorzien van alle nodige items. Wij komen het servies bij je brengen en halen het ook weer bij je op. En misschien goed om te weten .... wij doen de afwas. Voor prijzen en hoe het precies werkt klik je hier

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

vul je eigen servies aan

Luxe Servies Huren

Heb je zelf een mooi servies dat geschikt is voor een babyshower, maar kom je tekort?  Dan vullen wij de ontbrekende items aan. Het bijzondere van ons servies is dat alle items verschillend zijn, maar wel een paar overeenkomsten hebben. Het is gemaakt van porselein, voorzien van een floraal decor en een gouden of zilveren randje. Uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een heel wit of crème-kleurig servies. 


Babyshower servies
babyshower servies
babyshower servies


meer informatie, advies, offerte aanvragen

Bij Vintage Servies Huren kunt u geen online bestelling plaatsen. We hebben graag even contact met u. Zo kunnen wij u ook goed adviseren over wat u nodig heeft. Bovendien willen wij graag weten waar en waarvoor ons bijzondere (en kostbare) servies voor gebruikt gaat worden. Neem dan ook altijd even contact met ons op wanneer u belangstelling heeft voor het huren van ons servies. U kunt het contactformulier invullen, even bellen of een email sturen. U krijgt van ons binnen 24 uur antwoord op al uw vragen.

Luxe Servies Huren