bijzonder bruiloft servies

Tijdens een bruiloft zullen er verschillende momenten zijn waarop er samen wordt gegeten en gedronken. Een romantisch servies past natuurlijk uitstekend bij deze gelegenheid. Ons bruiloft servies is beschikbaar voor alle gelegenheden. Het aansnijden van de taart, de ontvangst van je gasten, een lunch of brunch en natuurlijk ook voor het diner.

romantisch servies voor elk moment

romantisch servies huren

Schenk koffie en thee tijdens je receptie in romantisch gedecoreerde kop en schotels.

bruiloft servies huren

Proost op gepaste wijze met je gasten met onze feestelijke kristallen flutes en coupes.

Romantisch Servies

Romantisch bruiloft servies voor alle gangen. Een luxe, sfeervolle en romantisch gedekte tafel


sfeer proeven

Op onze website vind je veel beeldmateriaal van wat we zoal in huis hebben. Een grote verzameling foto's hebben we geplaatst op impressum. Zelf serviesgoed komen uitzoeken is helaas niet mogelijk. Maar je kunt erop vertrouwen dat wij een mooie mix & match maken van items die een romantische sfeer uitstralen.

Bruiloft Organiseren

bruiloft servies - de kleine dingen

Je bruiloft wil je natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. Daarbij let je op alle details. Dat doen wij ook. Onze collectie bevat dan ook items waarmee je op je de puntjes op de "i" kunt zetten. Kleine kristallen vaasjes, tafelbellen die de sprekers kunnen gebruiken om een momentje af te dwingen, servetringen,  tea-tips. Wij hebben voor elk wat wils en voor alles iets in huis.  

Romantisch Servies
Bruiloft Servies Huren
Servies Huren Bruiloft

bruiloft servies voor lunch, brunch, diner en receptie

Ook voor een feestelijk gedekte tafel voor een romantisch diner kunt u servies huren bij Vintage Servies Huren. Van amuse naar voorgerecht, van hoofdgerecht tot dessert. Natuurlijk kunt u afsluiten met een kopje koffie of thee dat geheel in stijl, in het prachtige porselein van Vintage Servies Huren, geserveerd wordt. De mix en match van ons bijzondere brocante servies zorgt voor een sfeervol gedekte tafel. 

prijzen, informatie en contact

De prijzen voor het huren van ons servies staan vermeld op onze website.  

Deze prijzen zijn inclusief afwassen. Je kunt het servies veeg-schoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven.

Je kunt je bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Heb je liever dat wij het komen brengen en weer ophalen, dan is ook mogelijk. We brengen hiervoor wel transportkosten in rekening. 

 

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Neem gerust contact op. We kunnen je goed adviseren. 

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen, dan kun je bellen, een email sturen of het contactformulier op de website invullen. Alle contactgegevens vind je hier