High Tea Service

High Tea Service zoals het bedoelt is. Het High Tea servies van Vintage Servies Huren mag op uw tafel of buffet niet ontbreken. Maak uw High Tea party tot een succes met deze prachtige mix van smaakvol en luxe porselein. Wij kunnen High Tea party's vanaf 10 tot wel 150 personen voorzien van prachtig High Tea servies.

High Tea Service
High Tea Service
High Tea Service

ons bijzondere High Tea service

Ons high tea servies bestaat uit losse onderdelen van verschillende klassieke serviezen van hoogwaardig en mooi bewerkt porselein. Bij het samenstellen van onze collectie hebben wij gelet op een aantal overeenkomsten.Zo zijn alle items voorzien van een floraal decor en een gouden of zilveren "touch". En natuurlijk zijn ze allemaal gaaf. Door deze items te mixen ontstaat een spannende en smakelijke match. Een lust voor het oog op uw tafel of buffet. 

High Tea Service

alles wat u nodig heeft voor uw High Tea Party

Vintage Servies Huren uit Muiden heeft alles in huis om van uw High Tea Party een grandioos succes te maken. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Op basis van wat meer informatie over uw gezelschap en uw menu kunnen wij u goed adviseren. Neem gerust contact met ons op.  

High Tea Service
High Tea Service

High Tea Servies Huren - meer informatie

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden voor het huren van ons High Tea servies, neem dan contact met ons op. Aan de hand van meer informatie over uw gezelschap en uw menu doen wij u een passend voorstel voor een prachtig gedekte tafel. 

High Tea Service
High Tea Service
High Tea Service